Великден с Лили Иванова по БНТ + снимки, видео

Лили Иванова в ексклузивен разговор с Георги Любенов

Интервюто с Лили Иванова ще бъде излъчено на Великден по БНТ1

Лили Иванова посрещна в дома си Георги Любенов и екипът на неговото предаване. В откровен разговор с водещия на БНТ тя ще разкаже какво е усещането, когато публиката диша заедно с нея. Лили Иванова разкрива как е калила своя характер през годините и кога снема доверието си от хората. И още едно признание – липсата на носталгия в жизнената й философия.

Зрителите на БНТ1 ще научат до колко певицата следи музикалните тенденции и на кого се доверява за новите си проекти. Част от музикалната й концепция е да включва аранжименти на стари хитове. Такива са песните „Молба” и „Искам те”, включени в новия й албум – „Поетът”.

„Не обичам определения звезда, прима – всички се борят за някакви титли първа, втора, пета, десета… няма такова нещо. Като излезеш на сцената там се вижда кой кой е и колко пари струва. Mога да си мисля и да се кича с много такива звания, титли, но като изляза на сцената и не мога да си изпея песните – тогава какво правим…?” – споделя тя пред Георги Любенов.

В интервюто Лили Иванова ще обяви датите на новите си концерти. Три от тях са в България – в градове, в които не е пяла от 20 години – Свиленград, Ямбол и Габрово. А в средата на май я очаква среща с публиката в Лондон.

„Безкрайно съм благодарен, че Лили Иванова прие нашата покана да се срещнем точно на Цветница, за да разкаже за работата си днес. Щастлив съм, че тя сподели и съкровени тайни за това как се гради успешна кариера и как се печели публиката.” – каза Георги Любенов.

Цялото интервю с Лили Иванова ще бъде излъчено в неделя /12-ти април/ в „Денят започва с Георги Любенов”.

Гледайте „Денят започва с Георги Любенов” всяка неделя от 9:00 часа само по БНТ1!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Снимки с Лили Иванова по време на интервюто –

Коментари (0)

Публикувано в на 8 април 2015 г.