„Вехтошарки“ по Fine Living превръщат боклуци в ценности

Ново по Fine Living през февруари 2014 г.

Предизвикателството на бялата стая
Всеки ден от 16:50 часа

Воден от Дейвид Бромщад – енергичен и креативен художник, интериорен дизайнер и телевизионна знаменитост, журиран под председателството на отличения с награди международен дизайнер на паркове и градини Джейми Дюри, “Предизвикателството на бялата стая” ни показва начинаещи и утвърдени художници в надпревара за преобразяването на бели стаи в най-уникалните, екстравагантни и спиращи дъха стаи, които някога сте виждали!

Предаване с голяма оспорвана награда от $10 000 в брой, задъхано темпо, наситено с оригиналните творчески идеи на претендентите, които само за петнадесет часа превръщат безлични стаи с размери два и половина на два и половина метра в уникални цветни шедьоври, използвайки тематични предизвикателства като бонбони, цветя, осветление, колекционерски предмети и атрибути за партита.

Кандис разкрива тайните
Всеки ден от 19:55 часа

В „Кандис разкрива тайните“ Кандис Олсън ни запознава с особеностите на характерните за нея промени в интериора и анализира принципите на дизайна.

Това е вашият шанс да видите успешната телевизионна интериорна дизайнерка Кандис в непозната досега светлина. Надникнете със собствените си очи в нейния свят, в процеса и вдъхновението на дизайнерските й усилия и се запознайте с авторитетни специалисти и художници, които придават ексклузивна неповторимост на интериорния дизайн.

Гледайте предаването, за да научите тайните на непреходната красота, монохромния дизайн, дизайна на съвременната култура и живота в подпокривни пространства.

Освен това, ще имате възможност да видите как Кандис се бори с една сутеренна тийнейджърска спалня, с един упорит художник на графити, с една семейна бърлога, с една ретро кухня и с две сладникави спални!

Вехтошарки
Всеки ден от 20:20 часа

Ейми Сайкс и Джоли Сайкс са свободомислещи новаторки в областта на дизайна с необичайна философия и отношение към преобразуването на домовете, издаващо личните им ексцентрични предпочитания. Бъдете с Ейми и Джоли в тяхното откривателско ежедневие, където те ще покажат дарбата си да откриват красотата, стойността и потенциала във вещи, които без тях биха свършили на боклука. Сестрите Сайкс са истински търсачки на съкровища – голям хит сред своите клиенти, които включват звезди на кънтри музиката и актьори от Холивуд.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 януари 2014 г.