Вегас – сериал с Денис Куейд по FOX, видео

Вегас
от 7 март, всеки четвъртък, от 21:00 часа
премиера за България

Гледайте Денис Куейд и Майкъл Чиклис във „Вегас” – драма, вдъхновена от истинската история на бившия шериф от Лас Вегас, Ралф Лемб. Той е собственик на ранчо от четвърто поколение, натоварен със задачата да въдворява ред през 60-те години в Лас Вегас – Мека на хазарта и развлеченията, издигнала се от прахоляка.

Ралф Лемб иска спокойно да ръководи ранчото си, но Лас Вегас е пълен със самозванци и корупция, които нарушават подредения му живот. Припомняйки си командването на Лемб като военен полицай през Втората световна война, кметът призовава неговото чувство за дълг и го моли да разследва убийството на един служител на казино.

Това е началото на сблъсъка на Лемб с Винсънт Савино – безскрупулен гангстер от Чикаго, който планира да си присвои Вегас.

Лемб има двама помощници в опазването на закона и реда – неговия дипломатичен, уравновесен брат, Джак и симпатичния му, но импулсивен син, Диксън. Амбициозният окръжен заместник прокурор Катрин О’Конъл, израснала в съседното ранчо, също му оказва съдействие в името на правосъдието.

Във Вегас, двама могъщи мъже, Лемб и Савино, водят ожесточена борба за контрол над разцъфващия оазис. Нито един от тях няма да отстъпи.

Гледай видео анонс онлайн

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Vegas Y1
ВРЕМЕТРАЕНЕ: Един час
ЦЕЛЕВА АУДИТОРИЯ: Всички
ЖАНР: Драма
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНИЯТА: Всеки четвъртък от 21:00 ч., повторение в неделя от 18:40 ч.

Денис Куейд като Ралф Лемб
Майкъл Чиклис като Винсънт Савино
Кери–Ан Мос като зам. прокурор Катрин О’Конъл
Джейсън О’Мара като Джак Лемб
Тейлър Хендли като Диксън Лемб
Сара Джоунс като Миа Ризо

Коментари (0)

Публикувано в на 3 март 2013 г.