„Бог на две ни раздели” пее Стораро и затвори Околовръстното

Случката се разиграва покрай снимките на новия клип

Топ изпълнителят на Diapason Records Тони Стораро, предизвика масови задръствания по Околовръстното шосе на София заради снимките на новия си клип.

Видеореализацията е на песента „Бог на две ни раздели”, която Тони записа наскоро и е пилотна към новия албум на Човека-глас. Парчето е по музика на гръцкия хитмейкър Фивос, аранжимент на Даниел Ганев и текст на Дали Иванова.

Видеореализацията на песента пресъздава любовната история между момиче и момче, които изживяват еуфорията от влюбването, след това трябва да се разделят, но никога не спират да се търсят и да копнеят един за друг. Сценарият е добре познат, но винаги актуален.

В ролите на двамата влюбени се превъплъщават чаровната Петя Велкова – позната като водеща на предаването „Жълтини” по Канал 3 и Цветомир Ангелов – студент трети курс в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, който в момента се изявява в Сатиричния театър. Във видеото се откроява и изискан черен автомобил с марката Rolce-Royce.

Тони Стораро влиза в ролята на разказвача на романтичната история.
По време на снимките певецът сменя три визии.

„Този път заложих на нова стратегия. Вярно е, че записах парчето по-рано, но не исках да го „изстрелям” веднага. Затова изчаках да заснемем клипа. Песента е много нежна и романтична, затова мисля, че с клип ще се хареса още повече на почитателите ми” – откровен е Големият Тони.

Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, оператор – Румен Атанасов, грим- Аделина, коса – Цвети, стайлинг – Данчо Христов.

Гледайте видеото на „Бог на две ни раздели” след броени дни в ефира на Фен ТВ.

Коментари (1)

Публикувано в на 20 октомври 2008 г.