Възстановяването на Айфеловата, Биг Бен и Тадж Махал с онлайн видео и снимки

Възстановяването на Айфеловата, Биг Бен и Тадж Махал

HISTORY & HISTORY HD – ФЕВРУАРИ 2012 – АКЦЕНТИ

ТЪРСАЧИ В КАЛТА
HISTORY – ВСЕКИ ВТОРНИК от 22 ч., премиера на 7-ми февруари
HISTORY HD – ВТОРНИК от 21:55, премиера 31.01

Поредица за нестандартна археология, която разкрива невероятната, покрита с кал, тайна история на Лондон. Нашите ТЪРСАЧИ В КАЛТА Стив и Джони ще търсят по бреговете на Темза за да ни разкрият една уникална гледна точка към богатата история на града. Въоръжени с металотърсачи и лопати, те разполагат само с 5 часа преди на дойде прилива. По бреговете те откриват от инкрустирани със скъпоценности кинжали до робски пранги, от средновековни плочки до парчета керамика.

КАМИОНИ ПО ЛЕДА – АНДИТЕ
HISTORY – ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК от 21 ч., премиера 27-ми март
HISTORY HD – ВСЕКИ ВТОРНИК от 21 ч., премиера 20-ти февруари

Това са три екипа от северноамерикански шофьори, които отиват в Андите, за да докажат, че притежават необходимите качества за прекарване на тежки товари, по който и да е път. И ветерани и новобранци ще се изправят пред гъсти джунгли, свлачища и пътища по склона, на които всяка грешка можа да е фатална.

ТЪРГОВИЯ СЪС СТАРИ ВЕЩИ
HISTORY – ВСЕКИ ПЕТЪК от 21 ч., премиера на 10-ти февруари

За едни боклук – за други съкровище. Търговците на стари вещи работят с всичко от стари тухли до витражи, архитектурни антики, стари корита, газени лампи, радиатори и железопътни траверси. Ако имат пазар за стоката, те ще я закупят. Те печелят от рецесията като изкупуват и възстановяват стари вещи от ликвидирани фирми, затворени болници, сгради за разрушаване и стари селскостопански постройки. Техните клиенти са от търговците на антики и строителите до обикновените собственици.

СВЕТОВНИ ПАМЕТНИЦИ
HISTORY – ВСЯКА СЪБОТА от 21 ч., премиера на 4-ти февруари

Шест от най-великите световни паметници са възстановени в пълната си слава. Мостът в Сидни, Айфеловата , Биг Бен, Тадж Махал и др. В тази поредица на бързи обороти ще погледнем зад завесата и ще проследим трудните и щастливите моменти. Ще ви покажем уникални кадри и много живи герои.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.