Важна новина за “All The Lovers” – Кайли Миноуг се завръща!

KYLIE се завръща като “APHRODITE”!

Брилянтният й нов сингъл “ALL THE LOVERS” ще излезе за PARLOPHONE на 28 юни, а само седмица по-късно е премиерата и на новия й студиен албум “APHRODITE”

Kylie Minogue се завръща в края на юни с дълго чакан нов сингъл!!! “All The Lovers” ще излезе за Parlophone. Сингълът, който ще бъде тотален летен химн, ще предшества със седмица новия студиен албум на поп звездата – “Aphrodite”, който  е планиран за 5 юли. Албумът ще бъде на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ EMI.

Албумът, петият студиен на Kylie за Parlophone, ще бъде празник за дансинга, с изпълнителен продуцент Stuart Price. Списъкът с автори включва самата Kylie, Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot и Tim Rice-Oxley от Keane.

Скоро ще има и повече подробности, включително и траклист.

Kylie каза днес: “Сингълът беше едно от последните парчета, написани за албума. Докато го записвах, знаех, че “All The Lovers” трябва да бъде първи сингъл; той събира еуфорията на албума по перфектен начин. Аз настърхвам от него, така че съм наистина много развълнувана да чуя какво мислят и всички останали.”

Stuart Price, който смесва трака и е изпълнителен продуцент на албума, каза: “‘All The Lovers’ е магична песен и е всичко, което е албумът: Kylie прави поп денс музика по възможно най-добрия начин. Помисли си за всичко, което е Kylie и ще го откриеш в албума.”

Kylie Minogue е продала над 60 милиона копия от своите албуми и продължава да бъде един от най-успешните соло артисти в целия свят. А спиращите дъха нейни турнета поставиха нови стандарти в концертния бизнес.

Очаквай Kylie Minogue – All the lovers:

Коментари (0)

Публикувано в на 20 април 2010 г.