Васко Кръпката посреща група Интегра по СКАТ (виж тяхно парче!)

Бандата разказва впечатления от фестивала Кръстопът, който откриха

Днес, 19.05.2010г., точно в 22 часа ще бъде излъчен новият брой на телевизионното предаване за рок, блус, джаз и поп по телевизия Скат „Карай да върви, това е блус„. Гости в студиото ще бъдат музикантите от младата самоковска група Интегра http://www.myspace.com/grupaintegra

Интегра държи рок-фронта благодарение на Иван Васев, който освен екстра рокаджия, се изявява и като добър дипломат. Той успява да укроти творческите страсти на групата от 1999 г., когато част от състава й се подвизава под друго име. След известно разместване на рокаджиите, през 2002 г. се ражда Интегра, която (по думите на Васев) се крепи най-вече на любовта им към музиката и поддръжката на феновете.

Освен че има ръководна грижа за групата, Васев е и на бас китарата. Вокал е Мишо Костов, Валери Хаджилазов и Ивайло Механджийски са китаристи, а Йордата /Йордан Гьошев/ е на барабаните.
Групата залага на добри авторски песни: „Вдигни очи“, „Последно сбогом“, „Леден свят“, „Лудост“, „Цветен сън“, както и на добре подбраните и аранжирани кавъри, които също предизвикват възторг у рок-публиката.

Група Интегра ще свири в шоуто „Карай да върви, това е блус“ по покана на Васко Кръпката и фестивала Кръстопът на Музикант.Орг. Те откриха пилотно издание на фестивала и тази вечер ще ни разкажат както за настоящите и бъдещите проекти на Интегра, така и за впечатленията им от сцената, звукът и цялостната организация на Кръстопът: Фестивал на Музикант.Отг.

Очаквайте информация за второто издание на фестивала на адрес http://bgmusic.eu/

Интегра – Вдигни Очи

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2010 г.