Васил Петров пее Синатра в зала 1 НДК – онлайн билети по 20 лева

Концерт спектакъл Sinatra: Vegas ще се проведе на 4 декември в зала 1 на НДК от 20:00ч. Съчетава класически хитове, красиви жени и музика под съпровода на Биг Бенда на Българско Национално Радио с диригент Антони Дончев.

В програмата са едни от най-емблематичните песни на Франк Синатра, като My way, Fly me to the moon, Come fly with me, Something stupid, New York, N.Y., и филмови заглавия „This Town“(саундтрака от филма „Бандата на Оушън“), Bang Bang (She shot me down), More, My Kind of girl, For once in my life и много други, от суинг през джаз балади до боса нова теми. Специални гости са Холивудския актьор и певец Брус Джонсън (САЩ), великолепната Хилда Казасян, Весела Бонева и балет, напомнящ на The Rockettes в ослепителни модерни сценични костюми, създадени ексклузивно за шоуто.

Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, а хореографи на кабаре балета са Станислава Гочева и Ани Ганчева.

Оркестрината в зала 1 на Националния дворец на културата ще бъде притворена в елегантен джаз клуб в стила на Вегас – специални маси с висок клас питиета и мека приглушена светлина в непосредствена близост до сцената.

Билетите са между 20 и 40 лв., a специалните ВИП билети 150 лв. Билетите за събитието са налични в мрежите на Ticketportal и TicketPro Bg, както и от билетен център на НДК.

Линк онлайн билети

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2017 г.