Васил Найденов върти невъзможна любов с Катина – премиера

Легендата на българската поп сцена Васил Найденов засне видеоклип към дуетната си песен с Катина и D’Arts „Невъзможна любов“. Видеото, чиято ексклузивна премиера бе в Music Space TV, е режисирано от Румен Ганев и е снимано в края на лято 2012 на пет различни локации, в това число в Слънчев бряг и софийското метро.

„Наложи се да правим десетки дубли и да спираме почти всеки път, щом мотрисата идваше, защото отвътре изскачаха почитатели“, разказа Румен Ганев пред Avtora.com.

Преди няколко години една от най-красивите български песни, получила своята популярност благодарение на Васил Найденов – “Сбогом моя любов”, за пръв път бе изпята с женски вокал и зареждащ рок привкус от вокалистката на група “Дартс” – Катина. На 30-ти октомври, четири години по-късно, легендата на българската естрада и рок-дивата събраха родни музикални величия, приятели, фенове и журналисти в столичния пиано-бар “Пойзън”, за да представят своя първи съвместен музикален проект – песента “Невъзможна любов” и видеоклипа към нея.

Записите на дуетния сингъл и реализирането на видеото се проточват почти две години поради многобройните ангажименти на изпълнителите. Клипът е дело на режисьора Румен Ганев и оператора Сашо Александров, които избират няколко локации на морето в комплекс в Слънчев бряг и софийското метро за снимачна площадка на “Невъзможна любов” през август тази година.

Лентата разказва за невъзможната, разстърсваща любов, възпрепятствана от разстоянието между двама души. И докато Катина сменя няколко визии сред елегантната обстановка на президентския апартамент в елитен хотел на плажа, зад волана на ретро автомобил Мерцедес и на яхтеното пристанище “Марина Диневи”, Васил Найденов заснема своята част в столичното метро. Изпълнителят е автор на текста на песента, а музиката и аранжиментът са дело на Наско Ляпчев от група “Дартс”.

Интересното за клипа е, че Васил Найденов и Катина не участват заедно в нито един кадър – режисьорско решение, провокирано от темата за невъзможната любов, каквато по думите на легендарния изпълнител „всеки има или ще има поне веднъж“, информира Music Space TV.

Премиера на „Невъзможна любов“:

Вижте как Катина и Васил Найденов изпълняват на живо „Невъзможна любов“ – перфектно почти като студиен запис!

Видео от промоцията на песента:

Коментари (0)

Публикувано в на 31 октомври 2012 г.