Варна Мега Рок с Глен Хюз – онлайн билети има ли?

Глен Хюз от легендарната група „Дийп Пърпъл“ е първата световна звезда, която потвърди, че идва за участие във „Варна Мега Рок“ и ще забие край морето. Новината за участието му пусна във ФБ бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, който инициира мащабното музикално събитие с подкрепата на община Варна и кмета Иван Портних.

Глен Хюз е поканен като гост певец с българската група Б.Т.Р. да открие „Варна Мега Рок“ на 18 август в атрактивната зона на Морска гара и пристанището, пише в. „Труд“. „Много съм развълнуван, че се връщам в България след дълго отсъствие и се радвам да видя скъпия ми приятел Цонко, момчетата от Б.Т.Р и разбира се всички красиви фенове в България. Точно преди рождения ми ден, това ще бъде празник. Пожелавам на Цонко всички успехи с това ново събитие и съм горд да бъда поканен като специален гост, който да оглави първия ден на този нов фестивал“, пише известният английски певец и бас китарист на официалната си страница.

Тази седмица ще станат ясни имената на групите. Очаква се потвърждение на една от тях-в момента хипер известна и актуална, каза за „Труд“ Кметълът. Неговата идея е с предстоящото музикално събитие да премести рок столицата на България от Каварна във Варна.

За повече информация и билети следете тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 февруари 2018 г.