Ваня си гледа живота, а Елена е болна от рак – „Размяна на съпруги“ с онлайн видео и снимки

Ваня си гледа живота, а Елена е болна от рак – „Размяна на съпруги“

За и против борбата

Утре вечер зрителите на PRO.BG ще видят какво преживява една жена болна от рак на гърдата в поредната серия на „Размяна на съпруги 2”.

Утре, в 20:45 часа е поредният епизод от „Размяна на съпруги 2”. В него зрителите на PRO.BG ще видят размяната на семейство Миланови от София и семейство Ковачеви от село Караджово, Пловдивско.

Елена Миланова живее с дъщеря си Стефана в София. Двете са неразделни и философията им е „бори се за всеки миг от живота си”. Преди две години и половина на Елена й откриват рак на гърдата. „Това ти обръща живота. Всяка сутрин се събуждам с това, че трябва да живея”, споделя Ели.

Дъщеря и Стефани прекъсва обучението си, за да може да работи и да издържа семейството.

„Плача от безсилие. Основното, което искам е да ходя на работа, за да може Стефи да учи”, споделя още Елена и допълва „Искам да дам кураж на всяка една жена болна от рак”. Семейство Малинови живеят с 800 – 900 лева на месец.

Ваня Ковачева живее със съпруга си Иво и дъщеря си Пламена в село Караджово. Философията им за живот е „харчи си парите, живей днес, утре да става каквото ще”.

„Участвам в предаването, защото като видях сумата, която давате реших, че е добра заплата за една седмица и си струва да я взема”, споделя мотивацията си Ваня.

Тя работи като консултант в книжарница. Ивайло е оперативен отговорник на кабелни мрежи. Заедно са от 17 години. За Ваня животът няма смисъл и ако на нея и открият рак заявява: „Не бих се борила. Дори си мисля, че не бих се лекувала. Не го разбирам това вкопчване в живота”. Семейство Ковачеви живеят с 1600 лева на месец.

Кое е по-добре – всеки ден да се бориш за живота си и да намираш смисъл в борбата или да се отречеш от него и да живееш ден за ден? И как ще се променят двете жени след участието си в „Размяна на съпруги 2”, ще стане ясно утре вечер от 20:45 часа.

“Размяна на съпруги 2” се излъчва вторник и сряда от 20:45 часа, само по PRO.BG.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.