Ваня Костова има син – а кой е бащата? „На кафе“ (ВИДЕО)

Ваня Костова крила от сина си истината за баща му

Ваня Костова крила години наред от детето си, че баща му ги е изоставил, разкри самата тя пред Гала. Звездата на „Тоника СВ” не смеела да каже истината, за да не расте синът й с усещането, че има само един родител.

Самата певица е израснала без баща. Той ги напуснал, когато изпълнителката била едва на 10 години. След това не поддържала никакви отношения с него, както и майка й. Ваня изживяла огромен стрес от раздялата на родителите си и затова не искала синът й да повтаря нейната съдба. На неговите въпроси тя отговаряла по един и същи начин – че баща му е много талантлив музикант и работи в чужбина. Боян разбрал истината едва когато станал ученик в седми клас и се срещнал с баща си за първи път в съзнателна възраст.

В ефира на Нова ТВ певицата за първи път разкри кой всъщност е бащата на сина й и какви са отношенията й с него сега. Двамата се срещат, още докато Ваня е ученичка в английската гимназия в Бургас и вечер пее по заведенията.

Бащата на Боян се казва Любен и е диригент на оркестъра, с който певицата обикаля заведенията. Любовта между тях пламва, след като Ваня завършва училище. Женят се на следващата година. Малко след като Боян се появява на бял свят, баща му получава примамливо предложение за работа в Норвегия. Ваня пък вече е вокалистка на „Тоника СВ”. Нито тя успява да напусне групата и да замине при него, нито пък той – да напусне работата си и да се прибере при семейството си. Така двамата се разделят и дълги години не поддържат почти никакви отношения.

След години обаче Ваня и Любен успяват да възстановят приятелските чувства един към друг. Певицата дори е приятелка с първата съпруга на бившия си мъж и дъщеря й, които също живеят в Норвегия.

Vanya Kostova i Boyan Mihailov v Na kafe (2010) 1 chast

Vanya Kostova i Boyan Mihailov v Na kafe (2010) 2 chast

Vanya Kostova i Boyan Mihailov v Na kafe (2010) 3 chast

Коментари (1)

Публикувано в на 13 октомври 2010 г.