Ванко 1 – от затвора до… пак там

Рапърът Ванко 1 отново е в затвора 10 години след като напусна пловдивската тъмница. Този път обаче за доста по-кратко време от предишния му престой – само за 3 месеца. Пловдивчанинът е заловен да кара пиян в столицата преди месец.

Патрул на КАТ- София го спрял за проверка в центъра и дрегерът отчел 1.3 промила. Рапърът с тъмно минало е бил задържан, а срещу него е образувано досъдебно производство. В последствие е бил осъден от Районен съд. Сега Ванко 1 ще трябва да излежи присъдата си в Пловдив, тъй като там е адресната му регистрация. Според запознати той е бил в столицата заради участие на приятелката си – фолкпевицата Теди Александрова, предава „Трафикнюз“. По източник на ПИК Ванко 1 е бил проверен в района на Студентски град.

Пловдивчанинът Иван Главчев бе арестуван за трафик на жени. Срещу него бе заведено дело за склоняване към проституция в периода 1999 – 2003 година. Осъден бе на 12 години затвор, но излежава едва половината от присъдата си, защото междувременно е приета скандалната поправка в Наказателния кодекс, която бързо е кръстена на него. Според някои обвинения тази поправка е направена именно заради Главчев. След излизането си от затвора Ванко 1 определя престоя си зад решетките като „петзвезден“. Експевецът е баща на три деца – две момчета и дъщеря.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.