Ванеса Мей омайва с класика, рок и джаз в НДК с онлайн видео и снимки

Ванеса Мей омайва с класика, рок и джаз в НДК

MOST OF EVIL Music има удоволствието да ви представи едно от най-качествените музикални събития за 2011 година:

Най-нежната цигулка в света, виртуозната, очарователна и неповторима VANNESA MAE

концертът ще се състои на 3 декември (събота) 2011г. в НДК, Зала 1, 20:00ч.

Билетите за събитието ще бъдат на цени  от 40 до 70 лв. За най-горещите почитатели на звездата ще бъдат пуснати ограничено количество VIP пропуски в оркестрината на Зала 1, които ще бъдат с цена 80 лв.

Ванеса Мей е едно от най–известните имена на съвременната класическа музика. Още от раждането си, животът й е предопределен да поеме пътя на музиката. Интересно съвпадение е, че талантливата Ванеса се ражда в една и съща дата с гениалния Николо Паганини – 27 октомври.

Музикалната й кариера стартира от съвсем ранна детска възраст.  През 1991г.  тя е приета на първо място в престижното музикално училище Francis Holland School в Лондон, където .попада в класа на небезизвестния български цигулар Васко Василев.

Ванеса е регистрирана в Световните рекорди на Гинес като най-млад солист в света, който професионално записва   произведения на Чайковски и Бетовен. На 13 години талантливото момиче вече има зад гърба си три албума, както и световно турне с Лондонския оркестър „Моцарт плейърс” .

През 1995г. излиза албумът й The Violin Player – съчетание между класическа и поп музика. Именно той прави красивата изпълнителка световно известна и любимка на публиката. Следват редица албуми, престижни награди и милиони почитатели по цял свят!

Концертът на Ванеса у нас е част от мащабното й турне The Violin Magic Period Tour 2009-2011. На шоуто в София, българската публика ще чуе най-големите хитове на виртуозната цигуларка – класически творби, премесени с рок и джаз мотиви. На сцената талантливата Мей ще бъде съпровождана от личния си бенд, както и от български симфоничен оркестър и хор.

 

Продажбата на билети стартира от 18 октомври 2011г.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени от касите на Билетен център НДК, както и ексклузивно в цялата мрежа Ticketstream, магазини M-tel, Office 1 Superstore, Техномаркет, Вестникарска група България, Мултирама, Orange center, TBI Credit, Дуенде Травъл, На Тъмно, Лидия Турс и онлайн на ticketstream.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2011 г.