Вальо Топлото среща Люба Кулезич в „Станция Нова“ (ПРОГРАМА)

Лекари на 62-годишната родилка от Русе един срещу друг  в „Сблъсък” в „Станция Нова”

От интервюто на Люба Кулезич с Валентин Димитров ще научим повече за процеса срещу бившия директор на „Топлофикация”

„ Безотговорни ли са жените, които раждат над 50?” е темата в „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Меги Савова – продуцент на „Феймъс” и собственик на „Мисис България”, и проф. Григор Горчев, направил операцията от миома в матката на Красимира Димитрова – русенката, родила на 62 години. Срещу тях на ринга ще застанат Весела Неински –  певица и психотерапевт, и д-р Алкан Емин, направил ин витро оплождането на Красимира Димитрова.

В „Рулетка” Нана, Вито и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата, след което от интервюто на Люба Кулезич ще научим повече за процеса срещу бившия директор на „Топлофикация” – Валентин Димитров. Нана е поканила братът на Карла Рахал – актьорът Башар Рахал, който се снима във филм в Холивуд.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Даниела ще празнуват 1 юни в компанията на Нелина, която ще дойде заедно със сина си Кристиян, Устата с дъщеричката си Ема, както и голямата българска актриса Мария Статулова, позната и от сериала „Забранена любов”. Десо от „Д2” ще представи новия тв проект „Поверително от…”, който започва тази неделя по „Нова телевизия” в рамките на новия lifestyle блок от 9:30 до 11:30 ч.

В рубриката „Богати и известни” ще гостуваме в дома на тв водещата Симона Първанова. Д-р Паскова ще покаже на зрителите едни от най-подходящите процедури преди лятото. Не пропускайте и премиерата на „Сексът и града”.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на Даринка Иванова – майка на четири деца, три от които са отнети от нея.

В дамското ток шоу „Защо не млъкват жените?” Вихра и Даниела отново ще предават пряко от къщата на „Биг Брадър фемили”. Водещите и жените в Къщата ще върнат лентата назад с носталгия и няма да млъкнат за спомените си от детството. Междувременно мъжете в кухнята ще приготвят апетитни десерти.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2010 г.