Валя Войкова от News 7 показва сина си

Гледай „Терминал 7“ в събота и неделя, 9 и 10 март по ТВ7

СЪБОТА – 9 март:

8:00 – МАЛКИЯТ СБЛЪСЪК с Иван и Андрей

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЖЕНИТЕ ШОФЬОРИ?

Темата ще ядоса едни и ще развесели други в 8 часа сутринта тази събота. Водещите Иван и Андрей ще бъдат рефери в ожесточения спор между отбора на фолкпевицата Пепа и дизайнерката Албена Александрова и техните съперници -журналистът Крум Савов и актьорът Емил Емилов.

Гледай видео запис от предаването онлайн

12:00 – СЪДЪТ ВЛИЗА с Миглена Ангелова, Искра Онцова и Дейвид Славчев

През 2007 г. управителният съвет на земеделската кооперация в село Горна Гращица взима решение за продажба на сграден фонд, а общото събрание одобрява решението. Без хората да знаят, в документацията по сделката се добавят и два язовира – „Извево“ и „Първи май“. Рахила Димитрова е упълномощена от всички да представлява интересите на селото в съда. Председателят на управителния съвет на земеделската кооперация е обвинен от съда, че е укрил оригинала на протокола и е глобен за това с 1000 лв. През 2011 г. Касационен съд разтрогва сделката за яз. ”Извево”, а през януари 2013 г., в Районен съд се разтрогва и сделката за яз. „Първи май”. В „Съдът влиза“ в събота г-жа Димитрова ще съди кмета на селото Румен Чучков за причинени вреди и пропуснати ползи. Точно в 12:00 часа с водещ Миглена Ангелова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

13:00 – ОТКРИЙ СЕБЕ СИ с Миглена Ангелова

Тази събота в „Открий себе си“ психолог и двама астролози ще помогнат на Иван Димитров да преодолее пречките пред целта си да намери по-добра работа.

Как да не превърнем мъжа в мрънкащ нерешителен индивид? Само в „Открий себе си“ с водеща Миглена Ангелова – събота, 13:00 ч. по ТВ7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

НЕДЕЛЯ – 10 март

8:00 – ГОЛЕМИЯТ СБЛЪСЪК с Иван и Андрей

ПО-ТРУДНО ЛИ Е ДА СИ МЛАД ДНЕС В БЪЛГАРИЯ?

В неделя Гомелият «Сблъсък» ще зададе този сериозен въпрос на нашето съвремие. В единия ъгъл ще бъдат IT мениджърът Ангел Славчев и юристът Кристиян Гьошев, които категорично заявяват, че е по-трудно. В срещуположния ъгъл ще се опитат да ги опровергаят двама продуценти Мартин Захариев и Меги Савова.

Преди началото на лютия спор в студиото ще гостуват Марта Вачкова и майка й Силвия Вачкова, а във финалната трета част на Големия “Сблъсък” ще видите колоритния художник Папа Жан.

Навийте си часовниците за 8 часа сутринта, за да дадете старт на един смислен уикенд.

Гледай видео запис от предаването онлайн

10:00 – ПУСНЕТЕ ВОДАТА с Любен Дилов и Свинята

Темата, по която можете да удавите водещия за трети пореден път е „Има ли смисъл от президентската институция в сегашния й вид?“. В студиото ще бъдат бившият конституционен съдия Димитър Гочев, докторът по европейско право Атанас Семов и д-р Петър Берон.

Гледай видео запис от предаването онлайн

12:00 – ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ с Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро и Ина Живова

В неделя, точно в 12:00 часа ще имате възможност да видите Ралица Василева от CNN и да разберете какво я води в Родината след толкова години.

Четирите грации на “Терминал 7” Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро и новото попълнение в екипа – светския хроникьор Ина Живова ще ви предложат разговор по женски с плеяда интересни събеседници.

„Жените говорят” с Юлияна Дончева и спътника й в живота, 16-години по-младият от нея световен шампион по свободни боеве – Станислав Недков-Стъки. Ще се срещнем още с водещата Валя Войкова и сина й Константин, както и с барда Веселин Маринов и Гери Дончева. А на финала – изпълнителката на химна на хората с инат Поли Генова и Voice of Boys.

В рубриката “Светски клюки” Ина Живова ще разнищва пикантните подробности и новостите около известните личности у нас.

Гледай видео запис от предаването онлайн

14:30 – ГРАД НА АНГЕЛИ с Ирина Тенчева

В ранния следобед в неделя, в 14:30 часа, Ирина Тенчева ще ни посрещне в “Град на ангели”, за да ни представи поредната „обикновена“ българка, която тихо и скромно върви по пътя си и помага на всеки, на когото може… Николинка Драганова живее в разградското село Желязковец. През целия си живот тя е работила като начална учителка. Трудностите, които съпътстват човешкото ни съществуване, тя е срещала сама – без мъжка опора: отгледала е сама дъщеря си, болните си роднини и приятели, а днес е отворила сърцето и скромната си къща за едно изоставено болно дете, което отглежда като приемен родител, но без да иска пари за труда си, а от обич! Как най-бедните и скромни хора могат да станат най-раздаващи и кой би дръзнал да открадне от възрастната учителка – ще научите лично от нея тази неделя от 14.30 часа в „Град на ангели“ по ТВ7 с автор и водещ Ирина Тенчева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

15:30 – ИГРИ НА СЪДБАТА с Диана Алексиева

В 15:30 часа в неделя в “Игри на съдбата” Диана Алексиева ще разкаже историята на Данчо – момчето, родено в ромската махала на Добрич. Той тръгва на училище на 10 години, а няколко години по-късно случайно го откриват за спорта. Оказва се, че Данчо има едни от най-бързите крака в България, а освен това е и много издръжлив. След няколко състезания и победи, влиза в националния ни отбор. Тича по 30 км на ден и въпреки мизерията, в която живее, никога не пропуска тренировка. Добри хора плащат тока на семейството, което 5 месеца живее на свещи, а националът Ники Михайлов дава стипендия и екипи на Данчо. Екипът на “Игри на съдбата” ще ви заведе в порутената къща, в която Данчо дели едно легло с брат си. Ще се срещнем със съседката леля Емилия – добрата фея, която помага на момчето и го праща на училище. Ще разберем от Данчо как се тичат 30 км. на гладно, кой го завежда на пистата за първи път и защо на 23 години той все още няма приятелка. Вижте историята на спортния феномен Данчо в „Игри на съдбата“ с Диана Алексиева – тази неделя от 15:30 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2013 г.