Валя снима с Летисия Каста – мъничка, но ценна роля!

Валя покорява нов връх –  снима се в игрален филм

Певицата и топ моделът Летисия Каста в един филм

Изпълнителката на музикална компания „Пайнер студио” – Валя направи първи стъпки в киното с участие в игралния филм с работно заглавие „Островът”. Певицата е получила ролята без предварителен кастинг, тъй като режисьорът на филма – Камен Калев сам забелязал артистичността на певицата от нейните видеоклипове през годините. По желание на продуцентите ролята на Валя ще бъде запазена в тайна до появяването на филма по кината.

„Приятно се изненадах, когато един ден ми позвъниха по телефона от екипа и отправиха предложение към мен за участие във филма „Островът”. Ролята ми не е голяма, но аз съм на олимпийския принцип – важно е  участието”.- споделя певицата и допълва: ”Благодарна съм на Камен Калев, че е забелязал моя образ и ме покани да участвам в лентата. Снимките протекоха в изключително приятна и вълнуваща атмосфера за мен”.

За снимачен терен екипът е избрал София, Бургас и остров Света Анастасия (бивш Болшевик). Филмът е със съвременна тематика, разказващ за една обикновена любов. Заради вътрешните трансформации на главния герой тя обаче претърпява огромно развитие. Двете главни роли са поверени на чужденци добре познати в световния шоубизнес – френският топ модел и актриса Летисия Каста и датския актьор Туре Линдхарт, известен от заглавия като „Ангели и демони“ и „Сред дивата природа“ на Шон Пен.

Очаква се филмът да е готов през май 2011 година, тогава и почитателите на Валя ще могат да я видят в новото й амплоа. Певицата признава, че участието й във лентата е ново предизвикателство за нея и с нетърпение очаква премиерата на филма. Режисьорът пък от своя страна не крие желанието си „Островът“ да влезе в конкурсната програма на следващото издание на фестивала в Кан.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.