Валерия Велева ще чуе свършено ли е с „Труд“ по ТВ7

Четвъртък в „Гореща точка“: Ще остане ли България без едни от тиражните си вестници „Труд“ и „24 часа“?

Ще остане ли България без едни от тиражните си вестници „Труд“ и „24 часа“? Това е темата на „Гореща точка“ след 8 часа. Гости на Николай Бареков ще бъдат Христо Грозев – един от съсобствениците на двата вестника, който преди ден осъмна без акциите си в тях и журналистът от „Труд“ – Валерия Велева.

В „Бодилник“ очаквайте още:

Раздвижва ли се пазарът на недвижимите имоти в страната? Свършват ли евтините жилища? Какви гаранции искат банките, за да ни отпуснат  кредит? Това ще разкажат след новините в 7 двама супер експерти – Тихомир Тошев от Кредит-център и Цветелина Тасева – изпълнителен директор на една от най-големите агенции за недвижими имоти.

Безсилна ли е държавата пред бизнеса с проститутки?  Какво разкри по нощните улици на София репортерът на TV7 Ива Василева? Очаквайте подробности и за полицейската акция „Пеперудите“, проведена преди дни в София. Подробностите след 7:30.

В минутите преди 9 ще се срещнем с големия български артист Йосиф Сърчаджиев, който влезе в ролята на режисьор и дебютира с постановката „Бащата“, на сцената на Народния театър.

В „Сладки приказки“ с Жана гостуват Дидо от Д2 и барабанистът на групата Александър  Обретенов. Жана ще ни покаже и ексклузивни кадри на фолк-дивата Мария.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.