Валери Симеонов от НФСБ гост на Антон Хекимян в bTV с онлайн видео и снимки

Валери Симеонов от НФСБ гост на Антон Хекимян в bTV

За протестите и контрапротестите, за успехите на българите у нас и по света в „Тази събота” и „Тази неделя” с Антон Хекимян по bTV

Този уикенд интересните теми и събеседници, отново ще превземат студиото на „Тази събота” и „Тази неделя” с водещ Антон Хекимян.

На 9 ноември водещият ще срещне своите зрители с Валери Симеонов, с когото ще говорят за особеностите на българската политика и национализъм. От Гигинския манастир ще се включи отец Никанор по темата за вярата  и индулгенциите, а с жива връзка от Карлово водещият Антон Хекимян ще проследи събитията около протеста за Куршум джамия. И още – платен провокатор или идеалист с убеждения е лицето на контрапротеста Нина Гергова, а по темата  за песните на протеста, музиката и историята ще се включи златното перо на рока Александър Петров. За финал Свилен Ноев от „ОСТАВА“ , съпругата му Невена Спасова и Свилен – младши  – на живо от дома им!

Гледай видео записи от предаването онлайн

За 10 ноември, неделя, екипът на предаването е подготвил разговор в студиото с журналиста Георги Милков за езика на омразата, а професор Людмил Георгиев ще направи анализ на политическите процеси след оставката на Бисеров и сътресенията в ДПС. Бившият варненски кмет Кирил Йорданов ще разкаже за новия си пост – председател на „Асоциация на българите по света”, а „странстването” ще продължи с един българин в Холивуд – Владо Тодоров, който ще разкаже за работата му по повечето филми, направени с анимация като „Стюърт Литъл“, „Хари Потър“ и „Беоулф“. Владимир Тодоров ще разкаже пред Елица Делчева за запознанството си с Том Ханкс, работата с Робърт Земекис и красотата на Анджелина Джоли.

За финал – голямото завръщане на P.I.F.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2013 г.