Валери: Раздялата с Николета е комплекарска изцепка! с онлайн видео и снимки

Валери: Раздялата с Николета е комплекарска изцепка!

Николета и Валери: Заедно сме!

Николета Лозанова и Валери Божинов са заедно и опровергават слуховете за раздяла. Според родни медии Валери напуснал Николета, защото била много ревнива, а тя пък се утешавала в обятията на виден бизнесмен.

„В нашата връзка влагаме доста страст, емоции и чувства и със сигурност не скучаем, и двамата се чувстваме единствени и много специални.

Някой явно много иска да ни види разделени и да бъдем нещастни, но това за момента няма как да стане“, казва Лозанова.

„Разбира се, че сме заедно с Николета, а за информация на всички думата „скандал“ не е позната в нашето семейство. Мисля, че вече трябва да се спре с това да се търси „под вола теле“ и да ни забъркват в изкуствени скандали. Желая на всички да са влюбени като нас и да усетят наистина тръпката и емоциите на истинската любов. Всеки ден ни е по-специален от предния, чувствам се щастлив повече от всякога. И тъй като съм супер позитивен човек съм сигурен, че и в професионален план нещата при мен ще се подредят по най-добрия начин. А злобни нападки и комплесарски изцепки винаги ще има, за съжаление, пускани от хора, които може би никога не са срещали щастието и любовта“, коментира Божинов пред svetsko.com.

Горещата светска двойка има планове да прекарат заедно остатъка от лятото, след като приключат с текущите си професионални ангажименти.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юли 2012 г.