Валери и Николета избраха Мис Силикон 2012 – снимки

Лекоатлетка стана МИС СИЛИКОН 2012

Николета и Валери Божинови журират заедно на конкурса

За четвърта поредна година в Слънчев бряг се проведе конкурсът за красота Мис Силикон. 12-кандидатки бяха оценявани в Bedroom Beach, стартът бе даден с бляскава заря. Първи на сцената дефилираха досегашните носителки на короната – Йоана Христова-Мис Силикон 2009, Гергана Райчевска-Мис Силикон 2010 и Лили Иванова-Мис Силикон 2011. Те подкрепиха каузата на надпреварата, чието мото тази година е: Не на фалшивия силикон! Конкурсът стартира с огнено шоу на момичетата от The Sinners show, а водещите Гери Дончева и Ива Атанасова представиха всички участнички състезаващи се за титлата.

Мис Силикон 2012 стана 27-годишната софиянка Десислава Младенова, която е професионален спортист. 13 поредни години тя е републикански шампион на България по бягане 60м. и 100м. с препятствия. Блондинката е била спортист на атлетически клуб „Павел Павлов“, а в колекцията си от титили има медали и от Балканиадата по лека атлетика.

Носителката на титлата Мис Силикон има общо 1110 кубика силикон. Тя е омъжена и в момента е отдадена на грижите за тригодишната си дъщеричка Ванеса. На конкурса решила да се яви съвсем спонтанно, за да разнообрази лятната си почивка. Имала е пълната подкрепа от съпруга си, за да се яви в горещата надпревара. Деси си тръгна от конкурса с чек от 5000лв. и ваучер от клиника по пластична хирургия.

За втора година бе дадена и короната Мис Естетик 2012, която бе спечелена от екзотичната Джулиана Гани, която изучава  „Икономика на туризма“, а иначе е завършила музикално училище с профил поп и джаз пеене. Джули спачели ваучер от 2000лв. в клиника по пластична хирургия, която се намира в Лайпциг. Трета подгласничка в Мис Силикон 2012 стана професионалната танцьорка Гентиана, втора подгласничка риалити героинята от „Милионер търси съпруга“ Ивелина Евгениева, а първа подгласничка футболната тигрица Дарина Калчева.

Разбира се атракцията на вечерта бе най-одумваната светска двойка Николета и Валери Божинови, които затвориха устата на клюкарите, че вече не са заедно. Цяла вечер двамата демонстрираха своята любов и гласуваха за фаворитката на вечерта, Деси Младенова.

Сред родните випове в Слънчев бряг блеснаха фолк дивата Преслава, Ирен Онтева в компанията на италианския предприемач Давид Бучолини, фолк певицата Магда, несебърския милионер Чавдар Александров, футболната легенда Даниел Боримиров и цял куп родни бизнесмени и предприемачи.

ОЩЕ ЗА КОНКУРСА:

Първото издание на конкурса МИС СИЛИКОН се проведе на 21 октомври, 2009 година в клуб ЕСКЕЙП в София. Официален организатор на събитието е Мариана Маринова-Мисис България 2007. Първото място безапелационно отиде при Йоана Христова, която бе напомпала бюста си с 500 кубика от “вълшебната” течност. Силиконката нашумя след участието си в клип на Устата и като корица на няколко еротични списания.  Второто издание се проведе през 2010 година в Слънчев Бряг, а с короната се окичи Гергана Райчевска. През 2011 в клуб Bedroom МИС СИЛИКОН стана Лили Иванова.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.