Валентина пее „По голо тяло“ – но забрави да я видиш така!

Валентина по голо тяло… „само в мечтитите ти”

След успешния си дуетен проект с Ерик Валентина представи новото си парче с провокативното  заглавие „По голо тяло”. Екзотичната изпълнителка Diapason Records го промотира на Третите годишни награди на Фен ТВ.

Песента, която е по музика на гръцкия хитмейкър Костас Боснакис и аранжимент на Наско Петров, е много динамична и Валентина се надява, че ще спечели сърцата на много фенове.

Самата Валентина не веднъж е споделяла, че е романтична натура и има предпочитание към по-прочувствените текстове. От друга страна пък, гласовитата изпълнителка не се страхува да експериментира с различни теми в репертоара си.

В песента „Боли ли?” дори разказа своя лична любовна история. Сега обаче певицата реши да експериментира с друга, по-различна тема.

„От известно време почитателите ми ме съветват да направя песен с по-провокативен текст. Аз си казах – защо пък не? Реших да се доверя на младия текстописец Веселин Веселинов и мисля, че се получи доста интересен текст. Надявам се песента ми „По голо тяло” да се хареса на публиката – в крайна сметка тя е тази, която има последната дума.”, сподели Валентина.

Още с появата на песента последваха въпроси дали Валентина ще заснеме клип, в който действително ще се появи „по голо тяло”. На това чаровната изпълнителка на Diapason Records отговаря с широка усмивка. „Е, чак до там мисля, че няма да стигна. Въпрос на лично усещане. Има хора, които не се притесняват да го правят и такива, които имат някакви задръжки. Прекаленото разголване не ми е присърце. Винаги съм „за” да има сексапил, но пък съвсем без дрехи мисля, че не бих се появила. Но пък човек никога не бива да казва никога.”, многозначително казва певицата.

„По голо тяло”
музика: Костас Боснакис, текст: Веселин Веселинов, аранж.: Наско Петров

Коментари (0)

Публикувано в на 14 април 2010 г.