Вал Килмър и Памела Андерсън в премиери по TV 1000

Великденската ваканция и новите филми през май по TV1000

Настанете се удобно и се подгответе за месец с изобилие от премиери по TV1000 през май. Първата, Момчетата от предградията, разказва за успешна в миналото рок група от 80-те години, които след много време се събират отново, за да свирят на сватбеното тържество на един от членовете на групата. Сред присъстващите гости е млада редакторка в музикална къща, която търси таланти и решава да даде втори шанс за успех на групата от вече навършилите 40 години бивши звезди. Парният експеримент ще ви пренесе в напълно различен свят – този на близкия до умопомрачение учен (Вал Килмър), който затваря шест човека в парна баня и заплашва да ги задуши с пара, ако местният вестник не публикува неговата версия за глобалното затопляне. Предстои и премиера на филм, разказващ как мексиканска сервитьорка се сближава с мъж, склонен към самоубийства, взел заем от 1 милион долара, за да ги похарчи през последните дни от живота си, знаейки, че ще бъде убит, ако не върне парите. Максимумът от живота е класически разказ за откритието, че животът не е това, което си мислиш, и че обикновено „краят” е просто едно ново начало. Към тази наелектризираща емоциите серия от филми се добавя последната премиера. Денят е завладяващ трилър за група от пет човека в борба за оцеляване в един следапокалиптичен свят. Те откриват изоставена ферма, която смятат за сигурно убежище, но скоро са въвлечени в битка на живот и смърт срещу глутница от кръвожадни хищници.

Освен всичко това, началото на май сме посветили на леките и развлекателни филми. Не пропускайте!

Парният експеримент
Криминална драма, САЩ
Премиера: понеделник, 13-и май , 21,00 ч.

Джеймс Петис е публикувал няколко книги с твърдението, че глобалното затопляне ще доближи с голяма скорост края на човечеството и с това е станал за присмех от академичната общност. Но дори и загубил всичко, той е убеден, че е прав. Петис нахлува в редакцията на „Тампа Трибюн“ и заявява, че може да докаже категорично хипотезата си. За да си върне академичната слава, Петис урежда експеримент с участието на шест доброволци, наречен „Парна баня“, в която температурата бавно ще се покачва и така ще се докаже, че глобалното затопляне води до катаклизъм и хаос. Ако вестникът не отпечата теорията на Петис на първа страница, участниците в експеримента ще умрат. На следовател Манчини се пада задачата да установи дали Петис блъфира или наистина е рискувал живота на шест души.

С участието на: Вал Килмър, Арманд Асанте, Ерик Робъртс, Меган Браун, Марк Бонто

Максимумът от живота
Комедия, Испания
Премиера: понеделник, 20-и май, 21,00 ч.

Шофьорът на автобус Мартин е готов да скочи от мост и да се самоубие, но случаен минувач му предлага да вземе 100 милиона долара от мафията и да си поживее царски една седмица, след което да се самоубие и да се отърве от дълга. Мартин се съгласява и започва да ходи по клубове и да плаща за екстравагантни купони, канейки случайни хора от случайна страница в телефонния указател. Но когато среща Лола, решава, че животът заслужава да се живее. За жалост, Лола не е напълно това, което показва, че е.

С участието на: Салма Хайек, Кармело Гомес, Фернандо Валверде, Алисия Агут, Карлос Бардем

Денят
Драма, САЩ
Премиера: понеделник, 27-и май, 21,00 ч.

Петима души от едно следапокалиптично време намират подслон в една изоставена ферма, но много скоро трябва да се борят за живота си, нападнати от кръвожадни хищници. Шеметна битка с примитивното, режисирана от Дъглас Арниокоски, талантлив ученик на Робърт Родригес.

С участието на: Шон Ашмор, Бриана Барнс, Ашли Бел, Майкъл Еклунд, Доминик Монахан

ВЕЛИКДЕНСКА ПРОГРАМА
от петък, 3-и до понеделник, 6-и май от 21,00 ч.

По повод на Великденските празници TV1000 предлага четири вечери на невероятно забавление, което ще повиши настроението ви и стимулира емоциите. Възползвайте се от тази възможност, за да се отпуснете и да разтоварите напрежението със звездите от екрана.

Ракета в бутилка
Комедия, САЩ
Премиера: петък, 3-и май от 21 ч.

Забавна комедия как група млади тексасци подготвя грабеж в този филм на режисьора Уес Андерсън. Главатарят Дигнан (Оуен Уилсън, също и съ-сценарист), чаровен, но наивен, убеждава приятелите си Антъни и Боб Мапълторп да станат заедно престъпници. След първия им странен грабеж в местна книжарница, бандата бяга и се настанява в един мотел.

С участието на: Люк Уилсън, Оуен Уилсън, Нед Дауд, Андрю Уилсън, Робърт Мъсгрейв

Добро момче
Комедия, САЩ
Премиера: събота, 4-и май от 21,00 ч.

Преди хиляди години кучетата са били изпратени на Земята, за да шпионират хората и един ден да превземат планетата им. Но нещо са забравили за мисията и кучето Канид 3942 (озвучено от Матю Бродерик) е изпратено от планетата Сириус, за да провери какво става. Канид среща Оуен Бейкър (Лиам Айкен), момче, което разхожда кучета. Оуен прекръства Канид на Хъбъл и двамата се сприятеляват. Хъбъл моли Оуен да му помогне кучетата на Земята да влязат във форма, преди да е дошъл Немският мастиф да ги инспектира, защото ако не се представят добре, всички кучета ще трябва да напуснат Земята.

С участието на: Лиам Айкен, Матю Бродерик, Моли Шанън, Джордж Тулиатос, Пол Фогт

Момчетата от предградията
Комедия-драма, САЩ
Премиера: неделя, 5-и май от 21,00 ч.

През 1981 г. поп групата „Дъ събърбанс“ е на върха на успеха с дългите коси на музикантите си, тесните вратовръзки и най-вече – песен в класациите. Но този успех е еднократен, години по-късно участниците са изоставили музиката и са се захванали със „сериозни професии“. Все пак. когато един от музикантите се жени и всички се събират отново да свирят на сватбеното тържество, съдбата решава да им даде втори шанс. На сватбата присъства Кейт (Дженифер Лав Хюит), редактор в музикална къща, която като малка е харсевала групата и смята, че трябва отново да опитат да влязат в класациите. Но дали наближаващият 40 години солист на групата Дани ще рискува брака си за кариера в поп музиката с Грейс?

С участието на: Донал Ларднър Уорд, Тони Гума, Крег Биерко, Уил Феръл, Дик Кларк

Супергеройски филм
Комедия-екшън, САЩ
Премиера: понеделник, 6-и май от 21,00 ч.

След поредица от пародии като „Самолет“, „Голо оръжие“ и „Страшен филм“, продуцентът Дейвид Зукър насочва сатирата си към филмите за свръхгерои. Смотаният гимназист Рик Райтер е ухапан от радиоактивно морско конче и развива качества на супермен (освен че не може да лети) и започва да се бори с престъпния свят.

С участието на: Памела Андерсън, Сара Пакстън, Лесли Нилсен, Кевин Харт, Марион Рос

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.