Вадят сърца в латино сериала „Някой те наблюдава“ по bTV с онлайн видео и снимки

Вадят сърца в латино сериала „Някой те наблюдава“ по bTV

Хитовата латино поредица „Някой те наблюдава” – от 3 август всеки делник от 15:00 часа по bTV

Зрителите на bTV ще имат възможност да гледат премиерно за България латино трилъра „Някой те наблюдава” (Alguien Te Mira) – от 3 август, всеки делник, от 15:00 часа. В главната женска роля в ефир ще се завърне красивата Дана Гарсия („Трима братя, три сестри”, „Гибелна красота”).

Сериалът разказва историята на четирима неразделни приятели – Хулиан (Рафаел Амайа), Бенджамин (Давид Чокаро), Пиедад (Дана Гарсия) и Родриго (Кристиан Мейер). Те са студенти по медицина в Чикаго и прекарват цялото си време заедно в мечти как ще продължат живота си, помагайки на други хора.

Родриго е най-интелигентният и чаровен мъж в компанията, което естествено го превръща в лидер на групата. Не след дълго характерът му печели Пиедад и двамата изживяват много силна, но и бурна любов, докато Хулиан е тайно влюбен в красивата млада жена. Родриго обаче има порок – пристрастен е към наркотици и алкохол. Скоро състоянието му толкова се влошава, че той доброволно влиза в клиника, за да се лекува.

Пет години по-късно Хулиан, Бенджамин и Пиедад вече са забравили миналото си. Те са партньори в престижна клиника за пластична хирургия и спа и са спечелили завидно състояние като хирурзи на богати клиенти. Неочаквано, един ден Родриго се завръща и обърква живота на тримата приятели и най-вече този на Пиедад. Тя е страдала много, когато той я напуска, но сега не отнема дълго време преди да осъзнае, че той е любовта на живота й.

След като четиримата са вече отново заедно, те са поканени на бенефис, където Матилде, бившата съпруга на Хулиан, намира тялото на жена от висшето общество. Скоро комисар Ева Занети (Анджелика Селая) се заема с разследването.  Това е третата жертва, която е била убита при същите обстоятелства – красива и независима дама от висшето общество е убита, като й е било изтръгнато сърцето. Става ясно, че това е дело на сериен убиец, който получава прякора „Ловецът”.

Бавно, но сигурно кръгът на заподозрените се затяга и въпреки че всички четирима приятели изглеждат невинни, всеки от тях изглежда и виновен. Дали убиецът е един от тях – Хулиан, Бенджамин, Родриго или Пиедад, или някой се опитва да ги натопи, зрителите на bTV ще разберат от новата поредица „Някой те наблюдава” – от 3 август, всеки делничен ден от 15:00 часа.

Гледай много видео от сериала

Още видео

Коментари (3)

Публикувано в на 26 юли 2012 г.