В живота, секретарката Нели от „Стъклен дом“ има дете! „Търси се“

Деси Бакърджиева показва карате техники в студиото на „Търси се” – тази събота по bTV

Младата актриса Деси Бакърджиева, чиято звезда изгря като секретарката Нели от хитовия сериал на bTVСтъклен дом”, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се” тази събота, 2 април, от 11.00 часа. Кои са важните хора в живота на Деси извън телевизията и театъра – зрителите ще разберат от предаването.

Първата изненада за актрисата ще бъде един от любимите й колеги – Асен Блатечки. „Тя е луда в най-добрия смисъл на думата. Веднага привлича вниманието с непрекъснатия си смях. Мисля, че е прекалено добра и това много й пречи”, споделя Асен. Той ще предизвика Деси да покаже една ката от каратето, което тя е тренирала дълги години.

Най-близката й приятелка от актьорските среди – Светлана Бонин, пък ще я провокира да плете на една кука. Оказва се, че самата Деси я е научила на този занаят.

Изключително емоционална за актрисата ще бъде срещата с нейните родители. „Деси от малка е много артистична и обичаше сцената. Понякога е много емоционална, доста ранима е”, споделят те. Актрисата има 7-годишна дъщеря – Анна-Мариа, за която се грижи сама с помощта на родителите си. Меги и Нели ще я срещнат и с нея и зрителите ще разберат каква е актрисата като майка.

Последната изненада за Деси ще предизвика още много емоции в нея. В студиото ще влезе преподавателят й в НАТФИЗ – проф. Енчо Халачев. Защо е искал Деси непременно да е в неговия клас и с какво се е отличавала от останалите си колеги – професорът ще разкаже тази събота в „Търси се”.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.