В „Ялта“ ще е СТРАШНО!! На Хелоуин и ден преди това…

Yalta кани на първи танц с Joris Voorn и Glenn Morrison, а ден по-късно и на най-страшното Halloween парти

На 29 октомври клуб Ялта, отговорник за първите стъпки на най-големите световни величия у нас, залага на Joris Voorn и Glenn Morrison. За тях ще намерите оскъдна информация на български език и тонове статии и музика в световната търсачка.

От няколко години насам двамата будят любопитството на клубове като Amnesia – Ibiza, Pacha – Buenos Aires, Ministry of sound  – London и са обиколили земното кълбо от Европа през Индонезия чак до Ню Йорк.

Дни преди своята изява на Sensation White – Kopenhagen, Joris Voorn ще покаже и на нас на какво е способен dj, който носи музиката в кръвта си. Израснал в музикално семейство, той насочва своя интерес върху хаус и техно сцената още през 1997г. Първият му албум ‘Future History’ го представя като утвърден техно продуцент, а сингълът ‘Incident’ става един от най – големите техно тракове на годината.

Вторият му албум – ‘From a Deep Place’ вече е истинска изненада за ценителите на електронната музика. Той е смесица от множество електронни стилове, от динамични мелодии до дийп соулфул техно.

Една от компилациите на Voorn, която Yalta препоръчва да чуете, носи името „We love Space Ibiza“. От години Glenn Morrison работи с лейбъли като Sony Music и Universal и често си партнира с имена като Armin van Buuren (видяхме ги в комбина това лято на Solar), Sander Kleinenberg, Tiesto… Може да бъде чут, както на бутикови яхт партита, така и на стадиони пред многохилядна аудитория.

Въпреки своята натоварена програма и множеството си продукции, Glenn намира време да ремиксира за прочути имена като Pet Shop Boys, Craig Armstrong, Seal, Queen, B52`s и много други. Този петък двамата с Joris Voorn застават рамо до рамо с резидентите на club Yalta Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

На следващата вечер, 30 октомври, Yalta те кани на най-безмилостното Halloween парти. През последните години именно заради своите запомнящи се тематични партита, Yalta си спечели името на най – ужасяващия клуб в страшната нощ.

…Чувал ли си за survival horror? Това са игри, в които главният персонаж е поставен в необичайна и враждебна нему обстановка: изоставен град, призрачна къща или … омагьосан клуб. Той е принуден да се бори за оцеляването си срещу демони, чудовища, зомбита и други подобни създания. От особено значение е мрачната атмосфера, подсилвана с всички възможни средства, включително и музиката. В навечерието на Halloween тази година заедно с Liquid Entertainment клубът ви кани в една характерна зловеща обстановка, където играта ще продължи цяла нощ, чак до ….самия край!

Мрачни сенки, призраци и зомбита ще бродят навсякъде в клуба и с преобразения до неузнаваемост интериор ще създадат усещането за истински хорър.

Според легендата за Halloween на този ден мъртвите навестяват земята, за да търсят живи тела, в които да се вселят, затова и градината на Yalta Club ще се превърне във вледеняващо гробище. Приветстваме те да бъдеш част от ужасяващия сценарии, наречен „ KILL YOUR IDOL”! Според традицията на Halloween, колкото по-страшен си ти самият, толкова по-вероятно е да се предпазиш от привиденията или от твоите идоли. Облечи своя най-страшен Halloween костюм в допълнение с най-зловещия грим и влез в играта!

Всички зомбита на масовото унищожение и майстори на изкуството на ужаса, които оцелеят след тежкия купон в събота, може да заповядат на следващия ден, 31 октомври в малката зала – Junior Suite, където да споделим удоволствието от предишната нощ!

Be ready for the scariest weekend EVER

Joris Voorn – „Sweep The Floor“ (Original Mix)

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.