В тишината (The Quiet) – премиера по bTV Cinema с онлайн видео и снимки

В тишината (The Quiet) – премиера по bTV Cinema

Акценти от филмовата програма на bTV Cinema за 14 и 15 юли 2012 г., събота и неделя

СЪБОТА, 14 юли, 23:30 ЧАСА
Откуп
Оригинално заглавие: Ransom (САЩ, 1996 г.)
Жанр: Драма, Екшън, Трилър
Режисьор: Рон Хауърд
В ролите: Евън Хендлер, Лив Шрайбер, Рене Русо, Лили Тейлър, Броули Нолти, Делрой Линдо, Гари Синийз, Мел Гибсън

Гледай видео анонс онлайн

Най-ужасният кошмар на всеки родител се превръща в реалност за магната Том Мълън (Гибсън), когато той вижда снимката на отвлечения си син, окован с белезници и с превръзка на очите. За да си върнат детето, Мълън и съпругата му Кейт (Рене Русо – “Игра на пари”) се съгласяват да платят милиони долари на престъпниците. Но след като размяната приключва неуспешно с градушка от куршуми, Мълън решава да рискува, за да спаси живота на детето си и излиза по националната телевизия с шокиращо предложение.

Но то може да му струва брака… и дори живота на детето му. Блестящият режисьор Рон Хауърд ни изненадва с невероятни сюжетни обрати, които оставят зрителя без дъх.

НЕДЕЛЯ, 15 юли, 23:00 ЧАСА
ПРЕМИЕРА: В тишината
Оригинално заглавие: The Quiet (САЩ, 2005 г.)
Жанр: Драма, Трилър
Режисьор: Джейми Бабит
В ролите: Елиша Кътбърт, Камила Беле, Еди Фалко, Шаун Ашмур, Мартин Донован, Кейти Миксън, Брус Хейс, Раян Айкен, Даниел Бъкли, Джош Карлсън и др.

Гледай видео анонс онлайн

Дот (Камила Беле) е глухонямо момиче, което е принудено да живее в семейството на кръстниците си и дъщеря им Нина (Елиша Кутбърт), която е най-популярното местно момиче, което всяко момче в гимназията мечтае да има в леглото си. Всички членове на семейството и приятелите от училището на Нина попадат под влиянието на странното очарование на Дот и започват да и доверяват най-тъмните си тайни. Дот мълчаливо изслушва душевните излияния на новите си „приятели”, които и не подозират, че най-тъмната тайна, която момичето пази, е нейната собствена…

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.