В очакване на Оскарите – 47 филмови шедьоври по Кино Нова

KinoNova ще направи почитателите на седмото изкуство съпричастни на „треската за злато”, обзела световната кино общност.

В началото на всяка година всички очакват с нетърпение връчването на престижните награди на Британската филмова академия, отличията „Златен глобус” и американските „Оскари”. Докато чакаме, KinoNova предлага на зрителите възможност да си припомнят 47 вечни кино шедьоври, носители на гореспоменатите награди.

Тази седмица филмовият канал ще представи заглавия, отличени с награди от Британската академия за филмова и телевизионно изкуство. Не пропускайте на 22 януари „Обичайните заподозрени” – филмът, който промени представата ни за криминален трилър, а на 23 януари гледайте Джим Кери и Кейт Уинслет в любовната класика „Блясъкът на чистия ум”.

Седмицата от 27 януари до 2 февруари е посветена на филми, спечелили отличието Златен Глобус през годините. В понеделник, 27 януари, гледайте „Корабокрушенецът” с Том Ханкс, а в неделя, 2 февруари, „Роден на четвърти юли”- филмът, изстрелял Том Круз и Оливър Стоун в холивудския елит.

От 3 февруари не пропускайте началото на традиционния месец „Треска за Оскари”, предшестващ връчването на наградите на Американската филмова академия.

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 22 януари 2014 г.