В новия хит на Lady Gaga участва пич от Queen (+видео)


Lady Gaga с четвърти сингъл и скандално видео!

Сензационната дива на поп музиката Lady Gaga за пореден път изуми зрителската аудитория с нестандартните си хрумвания.

Във видеото, заснето към последния й сингъл „Yoü And I”, певицата за пореден път демонстрира безграничната си фантазия, като последователно приема образите на влюбена в мъж русалка и типичен американски хулиган от времето на „Брилянтин”, с когото самата тя (!) си разменя страстни целувки към края на клипа! Името на въпросния мъжагата е Joe Calderone – механик от италиански произход – и ако намирате прилики между него и ексцентричната Gaga, то сте на прав път, защото Joe всъщност е алтер егото на дивата.

Изненадите не свършват дотук, защото я виждаме още с дълга крещящо-зелена коса и метални пластини по тялото и лицето си. В 6-минутното видео намират място изтезание, висша мода, сватба и секс. Видеоклипът, който за пореден път надхърли и най-смелите очаквания на публиката, можете да видите по-горе!

„Yoü And I” e четвъртият сингъл от албума на Gaga, Born This Way. Парчето провокира с различното си звучене – микс между кънтри, блус и рок, а в изпълнението му се включва китаристът Bryan May от групата на всички времена, Queen.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 август 2011 г.