В НДК пеят „От любов към живота“ – инфо, снимки, видео!

Над 70 известни личности и музиканти изпълниха сцената на Зала 1 на НДК „От любов към живота”

На снимката: Мария Илиева и Графа

Песента “Утре”, посветена на кампанията срещу рака на гърдата, вдигна на крака гостите в залата  по време на благотворителния концерт

Дългогодишният проект на AVON срещу рака на гърдата за пръв път събра на най-голямата сцена в България всички посланици на добра воля в кампанията „От любов към живота”.

Ваня Костова и Боян Михайлов:

Специално за концерта звездните изпълнители Рут Колева, Графа, Деси Добрева, ДесиСлава, Димо (ПИФ), Свилен (Остава), Алекс Раева, Орлин Павлов, Мария Илиева, Любо Киров, Ваня Костова и Боян Михайлов, Жени Джамбазова и Милица Гладнишка обединиха таланта си с музикантите от симфоничния оркестър на Националното музикално училище „Любомир Пипков”.

Десислава:

Емоционалното изпълнение на специално създадената за кампанията песен „Утре” вдигна на крака гостите в зала 1 на НДК по време на грандиозния финал. Те се включиха активно, като превърнаха залата в огромна розова панделка – символ на борбата с рака на гърдата.

Деси Добрева и Любо Киров:

Популярните български лица, сред които Диана Любенова, Койна Русева, Биляна Петринска, Гергана Гунчева, Драго Симеонов, Наталия Симеонова застанаха на сцената заедно „От любов към живота” и споделиха с всички българки какво са научили през годините, в които участват в кампанията за борба с най-коварната женска болест – рака на гърдата.

Койна Русева и Драго Симеонов с водещите:

Водещите на събитието – Ива Дойчинова и Богдана Трифонова обявиха резултата от усилията на всички, подкрепили кампанията „От любов към живота”. Само за последните няколко месеца и благодарение на участниците в концерта от продажбата на благотворителните продукти на AVON са събрани 30 000 лева. Най-голямата компания за жени дарява средствата за профилактика на рака на гърдата, като осигурява безплатни профилактични прегледи и провокира българките да бъдат отговорни към своето здраве. Благодарение на всички събрани средства в кампанията до момента са осъществени  над 23 000 безплатни прегледа.

Диана Любенова – от любов към живота

Артисти – От любов към живота – Утре

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.