В. „Експрес“ – изцяло обновен и цветен, но на същата цена!

Нови рубрики и оформление – отново за 40 стотинки!

От днес, 20 октомври, предпочитаният български ежедневник в. „Експрес” започва да излиза обновен – с изцяло цветни, рубрикирани страници и различна графика.

Той ще предлага цели два вестника в едно! Единият за живота, такъв, какъвто е в достоверни материали, анализи и коментари на любимите автори, придружени с актуални снимки.

Другият, „8LIFE Експрес” – за бляскавия живот на звездите, на красивите и известните, за които всички неуморно говорят. „2 в 1 е равно на 24 +8 , перфектната комбинация за вестник”, казват от “Експрес”.

Изненадите, с които в. „Експрес” ще радва своите читатели, не спират дотук!

Освен шареното петъчно TV приложение, стартира и lifestyle списание „Експерт Експрес”, което се разпространява заедно с основното тяло на вестника в сряда.

В „Експерта” на в. „Експрес” всеки читател може да открие по нещо за себе си, както и да научи повече за начина на живот на известните личности в България.

За радост на всички читатели промените във в. „Експрес” няма дадат отражение върху неговата цена. Както досега, той ще се продава за 0.40 лв. от понеделник до четвъртък и за 0.60 лв. в петък и събота.

Скоро и киноманиаците могат да очакват хубава изненада – избран филм, който ще придружава в. „Експрес” в събота.

Нека денят започва добре, за целта – започнете го с в. „Експрес” – изцяло цветен, интересен и четен, обсолютно откровен и с хубави изненади!

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2008 г.