В „Байландо“ го обръщат на рок – пеят сложен хит на „Бийтълс“!

Рок и танго в Bailando

21 тандема продължават да танцуват и пеят за мечтите си в третата седмица на благотворителното шоу

Новата седмица за участниците в Bailando ще изправи певческите двойки  пред сложната задача да изпълнят едни от най-запомнящите се рок хитове на банди като Aerosmith, Foreigner и Toto. В понеделник се очертава амбициозен дует на Свилен и Пенелопе О`Съливан, които подготвят „HELP!” на Beatles. Хитът на ливърпулската четворка е доста труден за изпълнение, но гласовитата афроамериканка, освен че има красиви мечти, умее и да пее добре.

На мечтателите-танцьори е предоставен шансът да блеснат със самба изпълнения. Чевръстите ритми ще се редуват с очертаващите си като „по-страстни” и горещи изпълнения на танго.

Две седмици след началото на Bailando една мечта – тази на 19-годишната Евгения Терзиева успя да се сбъдне и нейната сестра – Гери, ще получи нужните естетични процедури, за да възвърне усмивката си.

Други две спортни мечти продължават да търсят своята подкрепа извън сцената на Bailando: Асен Йорданов, който се бореше за построяването на зимна пързалка заедно с Евгения Раданова и Антон Радичев с Джема Зачири – мечтаеща да помогне на сестра си, състезател по бадминтон, да участва в Олимпиадата през 2012.  Те събраха най малко подкрепа в първата нощ на мечтите в Bailando миналия четвъртък. Тогава зрителите за първи път имаха възможността чрез евтин SMS (0.25 лв. без ДДС за М-Тел и VIVACOM и 0.24 лв. за Globul) да подкрепят мечтите на своите фаворити.

До края на предаването, на bailando.novatv.bg,  остават открити банковите сметки на Асен Йорданов и Джема Зачири, за желаещите да подкрепят тяхната мечта.

Bailando – сцена на мечтите” се излъчва понеделник, вторник и четвъртък от 20:00 часа по Нова телевизия

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.