В България живеят Клаудия Шифър и Анджелина Джоли (СНИМКИ)

Катрин Вачева и Любо Ганев си харесаха BG Клаудия Шифър

Скандалната манекенка Катрин Вачева и световно признати красавици като Лазарина Стефанова, Милена Шаркова и Елеонора Манчева оценяваха двойници на холивудски звезди заедно с Любо Ганев и бизнесдамата Меги Савова. Купонът, който се развихри в клуб „Версай”, бе воден от Цвети Разложка и Ива Атанасова.

Двойник на Антонио Бандерас грабна вниманието на публиката, като изпя под собствен акомпанимент прочутата песен от „Десперадо”, а сладострастните извивки на българската Дженифър Лопес – Радина Цонева, не оставиха равнодушен нито един от мъжете в заведението. Палмата на първенството си разделиха българската Клаудия Шифър – Петя Станчева, известна с титлата си Лейди България Милениум 2010, и Денис Мехмедов, който бе оценен подобаващо като българския близнак на Маколи Кълкин като малък.

Българските варианти на Сандра Бълок, Памела Андерсън, Ева Лонгория и Сара Джесика Паркър блестяха в подходящи тоалети на сцената на „Версай”, където бяха старателно препитвани за пикантни подробности от двете водещи. Голяма атракция беше певицата Виктория от „Риъл Ентърпрайз”, която бе представена като българската Анджелина Джоли. Хубавицата, облечена като Лара Крофт, спечели не само овации, но и второто място в конкурса.

Коментари (2)

Публикувано в на 30 април 2010 г.