Ужасно готино! Сантра & Кристо и Нед – „Неска фен съм ти“ (ВИДЕО)

Сантра & Кристо и Нед в очаквано добра комбинация

Хип-хоп дуетът Сантра и Кристо представи новия си видеоклип „Неска фен съм ти” feat. Нед. На нестандартна помоция в гейм-бар Playground журналисти и приятели на дуото видяха за първи път видеото към песента и заредени от позитивната емоция, която носи, се включиха в организираното от Монте Мюзик състезание по боулинг в Playground. Най-добрите участници, сред които Графа, Весела Бонева, Нед, видни столични журналисти спечелиха  награди от NESCAFÉ 3in1.

Неска фен съм ти” е песен, по която Сантра и Кристо работят близо година. Композират мелодията заедно със Светльо Къслев, като тексът е написан от тях. За да се получи неочаквано добра комбинация, липсва само Нед. Когато чува демото, той дава още идеи за римите и добавя някои авторски реплики към текста.

Три екипа работят по заснеманито на видеоклипа към „Неска фен съм ти” – Джеси Стиъл, Радослав и Димитър Гочеви от продуцентска компания Camera и Forward Pictures.

Действието се развива в цех на фабрика в град Елин Пелин, а снимките продължават от светло до светло.

В клипа Нед влиза в ролята на охранител, който се опитва да се справи с младежка компания, която използва празния цех за място за забавление. Сред купонджийте са Сантра и Кристо и танцьорите от школата на Electric Force. Всички се забавляват, докато Нед гневно унищожава огромно количество калорични храни и въпреки всичките си усилия не успява да развали доброто им настроение.

Посланието, което Сантра и Кристо искат да предадат на младите хора с песента и клипа е да живеят активно, да бъдат щастливи и позитивни. Всъщност това е настроението, което човек усеща още с първите акорди на парчето. Още в самото начало на видеото зрителите виждат Сантра в нова светлина – руса коса и сини очи, които дотолкова й допаднали, че в момента сериозно се замисля дали да промени цвета на коса си.

Песента и видеоклипа се осъществиха със зареждащото с добро настроение NESCAFÉ 3in1 и скоро ще се завъртят в българския телевизионен и радио ефир.

Коментари (1)

Публикувано в на 28 май 2010 г.