Учителка „к*рва“ в Съдебен спор по ТВ7!

Терминал  7 – събота, 16.03.2013, TV7

 

12:00 – “СЪДЪТ ВЛИЗА” с Миглена Ангелова, съдия Искра Онцова и Дейвид

СПОР ЗА 5 000 ЛВ.

ТАЗИ СЪБОТА В „СЪДЪТ ВЛИЗА“ – историята на Златко Божанин, Сабиха Ходжова и техният драматичен спор за 5000 лева. Съдия Онцова ще даде съдебното решение, а Миглена Ангелова ще разкрие личните причини за конфликта между страните.

През 2004 година Златко Божанин среща учителката Сабиха Ходжова и между тях пламва любов. В същото време жената е омъжена и има две деца.

По време на тази извънбрачна връзка, приключила през 2009, Божанин твърди, че е дал на Сабиха 5000 лева, за да може тя да покрие разходите си по изтеглен кредит.

След приключване на връзката им, мъжът е поискал тези пари да му бъдат върнати. Твърди, че в отговор е получил смс, с който Сабиха го приканва да ги приеме като дадени за сексуални услуги. Точният текст според ищеца е: тези пари ги приеми като дадени за курва.

В същото време г-жа Ходжова завежда дело за домашно насилие срещу г-н Божанин. Съдът издава заповед г-н Божанин да не се доближава на повече от 50 метра от дома й и училището, в което работи.

Дали г-н Божанин може да докаже твърденията си или просто търси възмездие за разбитото си сърце, ще разберете в „Съдът влиза“, тази събота от 12,00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 

13:00 – “ОТКРИЙ СЕБЕ СИ” с Миглена Ангелова

МЪЖЪТ В ЖИВОТА НА ЖЕНАТА

В първата част на “Открий себе си” тази събота психолог и двама астролози ще помогнат на Валентина Лазова да се научи на търпение, а Миглена Ангелова ще търси смисъла от голямата роля на мъжа в живота на жената. Нейни гости ще бъдат психологът Огнян Димов, Оля ал Ахмед и актьорите от сериала “Дървото на живота” Койна Русева и Иван Стаматов.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Терминал 7 – Дългото следобедно шоу на ТV7 – 12:00 ч.

 

ТЕРМИНАЛ 7 – НЕДЕЛЯ, 17.03.2013 г., TV7

 

10:00 – “ПУСНЕТЕ ВОДАТА” с Любен Дилов – син

ТРЯБВА ЛИ СТАРИТЕ ДА ПОИСКАТ ПРОШКА ОТ МЛАДИТЕ?

По тази тема ще можете да удавите Любен Дилов – син в неделя в 10:00 часа. Според Дилов, който ще повдигне въпроса точно на Сирни заговезни, старите са длъжници на младите.

Очаквайте и разговор в студиото с Николай Колев – Босия – за силата на народния гняв. Тази неделя – 10:00 ч. по TV7 Свинята в мен няма да мълчи!

Гледай видео запис от предаването онлайн

 

12:00 – ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ с Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро

В неделя, точно в 12:00 часа четирите грации на “Терминал 7” Жени Калканджиева, Мая Савова, Катето Евро и новите попълнения в екипа – светските хроникьори Ина Живова и Теди Иванова ще ви предложат разговор по женски с плеяда интересни събеседници.

Тази неделя „Жените говорят” с Мисис Русия Антония Петрова, с чаровникът Орлин Павлов, с Лейди Би и Рапарът на годината – 100 кила. Водещите ще ни срещнат още с Бате Енчо и двете си дъщери. “Светски хроники” с Ина Живова и Теди Иванова ще хвърлят светлина върху женското присъствие около 100 кила. Ще разберем и коя е новата любов на Благой Иванов – Багата, както и най-новите модни тенденции, на които залага Жени Живкова. В светските клюки Ина Живова и Теди Иванова ще разкажат за новата страст на Златка Димитрова и с очите си ще видите как Христо Сираков ще предизвика скандали около себе си…Гледайте тази неделя “Жаените говорят” на Терминал 7 – дългото следобедно шоу на ТV7 – 12:00 ч.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 

14:30 – ГРАД НА АНГЕЛИ с Ирина Тенчева

В ранния следобяд в неделя, в 14:30 часа, Ирина Тенчева ще ни посрещне в “Град на ангели”, за да ни представи Димо Димов, Валя Попова и Диана Димова. Преди 14 години те започват да помагат на бездомните деца в Стара Загора. Скоро разбират, че за да бъдат наистина ефективни е нужно да се легитимират. Създават сдружение „Самаряни“. От трима души в началото, днес над 70 работят за продължаването на благородната кауза. Тежат ли ангелските криле при вида на човешкото нещастие и как добротата в сърцето, която те носят, се оказва достатъчна за спасението на десетки беззащитни деца. Тази неделя в „Терминал 7“ – дългото следобедно шоу на TV7 – 14:30 ч. с Ирина Тенчева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 

15:30 – “ИГРИ НА СЪДБАТА” с Диана Алексиева

В 15:30 часа в неделя героинята в „Игри на съдбата“ е родена в гореща Куба, но топла връзка я обвързва завинаги с България. Какво е да се родиш в най-бедната провинция на Острова на свободата? Как оцеляваш на място, където голяма част от семейството ти умира, покосено от туберколоза? Как попадаш в декемврийска България по сандали и лятна рокля ?

Как една любоов ще те свърже завинаги с тази страна?

Как една майка ще заживее разделена от едното си дете за години напред? Какво е да си основния преводач между Живков и Кастро? И истината за Фидел и Куба в очите на един дипломат! Това е историята на Тересита Капоте! ТАЗИ НЕДЕЛЯ ПО TV7 – 15:30 ч., разказана от Диана Алексиева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 март 2013 г.