Учат съквартирантите да танцуват като Майкъл Джексън

Алфредо Торес води новата седмична мисия на съквартирантите. Таня и Жоро – еротичен масаж и нежни целувки

Big Brother даде новата седмична мисия на съквартирантите. Те ще трябва да се научат да танцуват като танцьорите в клипа на Майкъл Джексън – „Трилър”.

Мартин, сервитьор от Харманли, ще изпълнява ролята на Майкъл, а Таня ще бъде неговата приятелка. Останалите съквартиранти ще се превъплътят в балета от зомбита.

След излизането на Емилия, една от съперниците на Таня за сърцето на Георги, флиртът между мургавата студентка от Алтимир и софийския плейбой се задълбочава.

Мисия Thriller: Алфредо Торес учи съквартирантите на зомбиращ танц

Тази вечер в епизода на Big Brother ще видим как съквартирантите получиха и новата си мисия „Трилър”.

Специално за нейното изпълнение, на гости в къщата влиза Алфредо Торес. Известният хореограф има за цел да научи участниците в къщата на един, колкото атрактивен, толкова и сложен танц.

До петък в участниците трябва да подготвят танца на зомбитата от клипа на Майкъл Джексън Thriller.

Освен, че трябва да подготвят танца, съквартирантите ще трябва да го представят пред камерите на Big Brother и да влязат в ролята на истински професионални танцьори.

Алфредо ще обучава съквартирантите по два пъти на ден, в продължение на 3 часа, или общо по цели шест часа дневно. Мартин ще играе ролята на преобразяващия се в зомби Майкъл Джексън, а Таня ще е неговата приятелка.

В края на седмицата трябва да бъде заснет Big Brother 4 Thriller, за което са осигурени специални костюми и декори, в стил гробище и възкръсващи мъртъвци. Мисията ще се счита за изпълнена, ако съквартирантите успешно изиграят своите роли и се справят с хореографията в петък, когато екип от истински професионалисти ще заснеме техния клип.

Веднага след като Big Brother обяви каква ще е новата седмична мисия, съквартирантите трябваше да решат колко процента от седмичния си бюджет ще заложат на нея.

Марти, сигурен в артистичните си умения, предложи да заложат всичко. Не толкова възторжени бяха другите съквартиранти. Те се двоумяха между 50% и 70%, но в никакъв случай 100%. Така след кратък дебат всички взеха решение да рискуват отново 70% от парите за следващата седмица.

Тази вечер ще станем свидетели на неподозирани танцови заложби у някои от съквартирантите. Освен това ще видим как танците сдобриха един бивш престъпник с едно бивше ченге и още, как се справят с мисията едни от най-атрактивните танцьори, бай Иван, Самие и Филип.

Таня и Жоро – Една любовна история с (не)очакван край

Междувременно, Таня и Жоро все повече задълбочават отношенията помежду си. След като снощи красивата ромка предложи на Георги да се оженят, а той й отговори, че нищо чудно това да се случи, днес флиртът между двамата продължава с пълна сила.

Липсата на Емилия от къщата освободи софиянеца от тежкия избор пред който се бе изправил – Таня или Еми. Сега той изцяло се отдаде на Алтимирската хубавица.

Тази вечер ще видим как двамата влюбени се усамотяват в една от спалните на къщата и Жоро прави доста горещ и страстен масаж на голото тяло на Таня, завършъкът на който са нежни прегръдки и целувки.

Притеснява ли се Георги, че Таня е циганка? Докъде ще стигнат двамата влюбени? Ще станем ли свидетели на първото изцяло Big Brother семейство? Много смях и положителни емоции в мисията „Трилър”.Всичко това тази вечер от 20:30 ч. само по Нова Телевизия.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2008 г.