Участниците от Survivor 3 се завърнаха в България

Участниците в Survivor: Островите на перлите почиват на планина
Екипът на предаването няма да почива, за да работи по епизодите на шоуто

Само няколко дни след края на снимките на Survivor: Островите на перлите, голяма част от участниците вече си почиват от изтощителното приключение на различни места в България и съседните страни.

След близо 60 дни прекарани в панамския архипелаг сървайвърите предпочетоха да възстановят сили из различни планински курорти, част от тях си останаха вкъщи, няколко се върнаха веднага на работа, а един все пак отиде на море в Гърция.

Общо около 120 кг. телесна маса изгубиха оцелелите, достигнали до втория етап на играта.

По време на престоя си на островите сървайвърите успяха да уловят около 100 кг. риба, като най-големият улов беше 50-килограмов скат.

За целия снимачен период екипът измина по вода над 1400 км до различни островни локации из Тихия океан.

Седемдесет килограма репеленти бяха нужни на оператори, звукооператори, продуценти и репортери в битката с кръвожадните мушици „читра”.

След завръщането си от Панама водещият на шоуто Владо Карамазов прекара едва една нощ в София, след което пое към българското Черноморие. Той е един от малкото членове на екипа, които ще могат да откраднат няколко дни почивка, тъй като останалите работят усилено по епизодите, които зрителите ще гледат от септември по bTV.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2008 г.