Участници пеят Васко Кеца в „Байландо“, той отсреща ги оценява!

По първи петли в Bailando

Васил Найденов и „Остава” пеят на живо в благотворителното шоу

В понеделник в Bailando музикалните дуети на мечтателите са подготвили изпълнения на Васил Найденов. Кецата, който е и жури в предаването ще направи и показно за участниците и зрителите на Нова ТВ на живо с песента „По първи петли”.  От края на миналата седмица Васил Найденов бе удостоен с почетния знак на Президента на Републиката Георги Първанов.  Това не е единственото отличие, което получава участник в благотворителното шоу. В журито на Bailando вече има и носител на орден „Стара планина”. Йорданка Христова получи изключителното отличие лично от Президента на 22 октомври.

През новата седмица любимите поп изпълнения на поколения българи ще звучат в изпълнение на 8-те музикални дуети, които продължават с мечтите си в предаването. Към отбора на пеещите преди седмица се присъедини и Вики Терзийска от „Мастило”. Тя замести Маргарита Михнева до Крис Григоров. „Прощъпалникът” за новия дует бе повече от успешен, след като събра 28 точки от максимално възможните 30.

Във вторник, в танцовата вечер, на сцената на мечтите ще оживеят герои от приказни сюжети. Пипи Дългото чорапче, Пепеляшка, Червената шапчица и други любими герои ще бъдат оценявани от балерината Маша Илиева. Тя ще е гост-жури в благотворителното шоу, което сбъдва мечти.  В танцовата вечер ще видим и един от музикалните герои, но този път с цялата си група. Свилен и „Остава” ще „забият” на живо в приказната вечер на сцената на мечтите.

Общо 15 мечтатели продължават участието си в Bailando. Миналата седмица зрителите на предаването се разделиха с пеещите Мира Радева и Желяз Турлаков, които мечтаят да построят втора наркокомуна в България.

Последният си танц в Bailando изпълни и тандемът Ширин Местан – Станимир Хасърджиев. Тяхната кауза, създаването на Фонд за лечение на пациенти, събра по-малко гласове от зрителите в прекия им двубой с Дидо Мачев и Мира Мохамед. Симпатичният актьор и Мира затвърдиха позициите си като един от любимите отбори на зрителите, след като „оцеляха” миналия четвъртък.

Въпреки, че не са на сцената на Bailando, всички участници имат банкови сметки на страницата на предаването (bailando.novatv.bg). До финала на Bailando те остават отворени за желаещите да подкрепят каузите на мечтателите.

Bailando се излъчва понеделник, вторник и четвъртък от 20:00 часа, само по Нова телевизия

Кали в Байландо 21.10.2010

Коментари (1)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.