Устата пуска клип с оператор – жена му /видео/ с онлайн видео и снимки

Устата пуска клип с оператор – жена му /видео/

Устата засне летен хит с телефона си, пее BAILA MORENA

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=bMHqMLWZfcw

Устата заведе съпругата си на романтична обиколка в Италия. Рапърът и жена му обиколиха страната с любимото им фиатче. Освен това успя да заснеме и клип на най-новата си песен BAILA MORENA и то с… телефона си.

Ето какво написа самият Иван Динев в личния си сайт, Ustata.bg:

„Преди малко повече от месец с моята съпруга тръгнахме на най-романтичното ни и емоционално пътуване досега. За 15 дни, заедно с любимото ни ФИАТ-че 500, обиколихме най-красивите градове на прекрасната ИТАЛИЯ. И аз съм българче и любя моята земя прекрасна,… но да ви кажа, че ИТАЛИЯ някак си по-впечатлява. РИМ, ФЛОРЕНЦИЯ, ПИЗА, БОЛОНЯ, ВЕРОНА, ВЕНЕЦИЯ… еееееех,… вече хич не ме интересува “ЧИРПАН в коя посока е”.

Не за първи път бях в ИТАЛИЯ. Преди 6 години по същото време, веднага след нашата сватба със съпругата ми, отидохме във ВЕНЕЦИЯ и прекарахме наистина страхотно. Затова и сега завършихме нашето пътешествие там. Баща ми на тръгване ми даде бутилка бяло вино, която е запазил от нашата сватба, с пожелание да я изпием във ВЕНЕЦИЯ. Това и направихме. Благодаря на татко от сърце, че ни подари този незабравим миг, в който аз и жена ми си взехме пица и лед, един сервитьор ни подари чаши и изпихме виното на една стоянка за гондоли.

ВЕНЕЦИЯ е прекрасна, но РИМ ме спечели тотално – с безкрайно лудото движение по улиците, с малките кокетни улички, в които вдишваш истинския аромат на този прекрасен “вечен град”, красивите фонтани, адската жега и смешните малки чешмички (малки оазисчета за разхлаждане). В сладоледаджийницата под апартамента, който бяхме наели, имаше над 100 вида сладолед, приготвян на момента, ядох сладолед от ЛЮТА ЧУШКА – как да не се впечатли най-големият БГ-сладоледаджия!

Във ФЛОРЕНЦИЯ – наехме си колела и обикаляхме с тях цял ден. Като ни станеше горещо влизахме в някоя катедрала и се разхлаждахме; чакахме на дъъъъълги опашки пред художествените галерии, любувах се на гениталиите на Давид и други оригинали на Микеланджело.

В ПИЗА полицаят ни изгони от тревата пред кулата – бяхме се излегнали да отдъхнем. Качихме се на НАКЛОНЕНАТА КУЛА – нещо, което още от малък исках да видя, не че е най-хубавото нещо в ИТАЛИЯ, напротив, но това си беше моя мечта и аз я изпълних.

Част от това, което ви разказвам, не е включено в най-новото ми видео “BAILA MORENA”. Видео, което, за всеобщо учудване, снимах с личната си… NOKIA 808 РureView. Както ще се убедите, след като гледате “BAILA MORENA”, качеството на картината е изключително, и как няма да е, като камерата е… само 41 мегапиксела. Досега с мобилните телефони се снимаха най вече аматьорски порно клипчета, но… и това време отмина.“

Парчето, което има всички шансове да се превърне в най-свежия летен хит, е дело на сериозен екип. Текстът е на Устата и на Росен Димитров, музиката на Светлин Къслев, саунд дизайн и мастеринг: DJ Rossko, оговорен оператор е съпругата на рапъра, Светлана Георгиева, оператор е самият той, режисьор – Троян Георгиев.

По информация на агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юли 2012 г.