Устата показва мама, татко, жена и дъщеря по bTV!

Устата прави фокуси в „Търси се“

Рап певецът Устата ще е гост в новото издание на „Търси се“ тази неделя – 17 март. Труден ли е пътят от истинския Иван Динев до рапъра с екстравагантно име – ще научим от самия него и най-близките му хора.

Първата изненада за Устата ще бъде с най-успешната му половинка в музиката – Софи Маринова.

Тя ще признае, че преди да се запознаят на живо, изобщо не харесвала рапъра. „Затова изпяхме партиите към първия ни хит поотделно. Но после се оказа много добър и забавен човек“, разказва Софи. Тя ще предизвика Устата на изпее припева на „Ти си бурята в сърцето ми“, защото според нея „той не може да пее изобщо“. Дали ще оправдае очакванията й – ще видим тази неделя от 11 часа по bTV.

Много емоционална ще бъде срещата на певеца с неговата съпруга – Светла, която за първи път дава публично интервю за срещата и живота си с него. „Запознахме се в „Студенски град”. В началото ни беше много трудно, чисто финансово, по пък и много весело. После неговото присъствие започна да ми липсва, особено в първите месеци след раждането на дъщеря ни“, споделя Светла. Дъщеричката им Ема ще разкрие какъв е Устата като баща и какво най-много обича да й готви.

Изключително вълнуваща ще бъде срещата на рапъра с родителите му, които живеят в старозагорското село Трояново. За първи път зрителите ще научат, че всъщност Устата е родом оттам и ще видят родната му къща. „Изключително грижовен е към нас. Много е честен, добър. Споделя всичко с нас, а ние го мислим непрекъснато, когато ходи на участия“, разказват родителите на Устата. Те ще предизвикат много сълзи у него. „Никога не съм им казвал колко се гордея с тях и че всъщност много ги обичам“, развълнуван ще признае Устата и ще изрази признанието си именно в студиото на „Търси се“.

Той ще разкрие и още един свой талант – да прави фокуси и ще демонстрира в студиото един от любимите си трикове. По-късно ще влезе и образа на своя идол в музиката – Майкъл Джексън.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 март 2013 г.