Усмихнатият Емо Чолаков се просълзи в „Денят е прекрасен“

Мавриков аут – Емо Чолаков го замества!

Още с влизането си в студиото на „Денят е прекрасен” специалният гост Емо Чолаков зае ролята на водещия Мавриков и обяви промото на предаването заедно с Ива. „Ще направим денят ви прекрасен” – каза със заразителната си усмивка синоптикът на bTV и участник във „Великолепната шесторка”.

За да затвърди уменията си на най-добрия синоптик в родния ефир, Емо се хвана на бас с Ива, че предстоящата зима ще бъде по-топла от миналогодишната.

Настроението на Емо се преобърна на 360 градуса, когато заговори за „Великолепната шесторка” и за приемната грижа. „Не съм се концентрирал върху този проблем, докато не ме поканиха да участвам в „Шесторката”.Децата са нещото, което осмисля живота ни, най-милото” – с просълзени очи каза Емо.

За да разкажат повече за това какво е да бъдеш приемен родител и през какви процедури се преминава, при Ива и Васко дойдоха Галина от Търговище, която има „едно невероятно слънчице в дома си от 3 г.”, Надя Денева от УНИЦЕФ и Милена Маринова от „Агенция за социално подпомагане”.

Гледайте в четвъртък „Денят е прекрасен” точно в 10.00 часа по bTV, когато специален гост на Ива и Васко ще бъде новият омбудсман на Република България – Константин Пенчев.

Цялото предаване можете да видите тук:

http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/699030877

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.