Умни ли са фолкаджийките? Преслава и Галена в „Стани богат“! с онлайн видео и снимки

Умни ли са фолкаджийките? Преслава и Галена в „Стани богат“!

Екс съквартирантките Галена и Преслава играят благотворително в „Стани богат”

Съпругът на Галена бил срамежлив, Коцето ще е изненада на двете дами

Във вторник вечер две от най-предизвикателните дами на родния поп-фолк ще седнат на стола на богатството, за да се състезават благотворително.

Освен че ще се отличат с висок ниво на интелигентност и обща култура, Преслава и Галена ще споделят пред водещия на „Стани богат” лични истории, неразкривани до момента публично.

Зрителите на Нова ТВ ще научат интересни подробности за съвместното съжителство на двете изпълнителки в Димитровград, за първите стъпки в кариерата им, за детските и ученическите им години.

Оказва се, че концертната дейност на Преслава започва още в ранно детство, когато малката чаровница събирала всички деца и учителки в градината в Добрич, за да им пее.

По-късно вече като ученичка в 9-ти клас тя радва с таланта си гостите в заведения и на семейни тържества.

За малката Галена лично в студиото ще разкаже сестра й Нина, по-голяма от нея с 6 години.

Сестрата на галена:

За белите на палавото момиченце от Смядово и за отличните оценки в училище ще имат възможност да чуят  почитателите на телевизионната игра.

Галена ще изповяда пред Ники Кънчев, че съпругът й Галин е изключително срамежлив, затова и дълго отлагал първата целувка. Как и при какви обстоятелства се запознават двамата ще разясни също гласовитата дива.

Преслава пък от своя страна ще сподели какви са причините да се раздели с Петко Димитров. За приятелството, което ги свързва и до днес ще стане ясно също така в предаването.

Оказва се, че приятелски чувства има и между нея и тв водещата Ели Гигова, с която се срещат често по събития.

„Не съм сама, но не искам да отговоря конкретно на въпроса”, ще заяви магнетичната певица в предаването.

Друга изненада на сексапилните състезателки ще бъде колегата им Константин. Той ще хвърли светлина върху една страна от образа на Преслава, за която малко е известно.

Как двамата скочили в един и същ ден едновременно с бънджи и с парашут ще разкаже изпълнителят на „Ти си само в осми клас”.

Между Пеле и Марадона, Линкълн и Кенеди, Ромео и Жулиета, Шер и Едит Пиаф ще трябва да избират двете поп-фолк фурии, търсейки верния отговор на „Кои от личностите са родени точно през 100 години и споделят една и съща трагична съдба?”.

Спечелените суми в този сезон на „Стани богат” ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.

„Стани богат” се излъчва всеки вторник и сряда от 20:00 до 22:00 часа по Нова ТВ

Коментари (4)

Публикувано в на 16 ноември 2010 г.