Umek възроди техното – отдай почит, ела на „Бал в Бяло“!

Метрополис канят на Бал в бяло с Umek и Davide Squillace на 26 ноември

Пионерите на българската електронна култура Mетрополис продължават парти aвантюрата си наречена Бал в Бяло. На път е третото издание на проекта, превърнат вече в традиция от Стивън и компания, които на 26-ти ноември ще предизвикат феновете да се облекат в бяло и да танцуват до зори в зала Христо Ботев в столицата.

Метрополис са първите, които пробват да наложат у нас концепцията за  парти с дрес код бяло в голяма зала и очевидно няма да се откажат лесно. След Nick Warren, Joe  T Vanelli, Samuel Session и Loco Dice хедлайнери на третия Бал в Бяло ще бъдат техно титанът Umek и италианският минималист Davide Squillace.

Метрополис отново успя да запали социалната мрежа Facebook с анонсирането на дългоочакваното си зимно събитие, станало задължителено в парти календара ни през последните години.

Главната причина е двуметровият словенец Umek, чието завръщане у нас e напълно естествено и следва поредния творчески пик в кариерата му.

През 2010 любимият ни още от 90-те диджeй и продуцент определено върна техното на световната денс сцена и усмивките върху лицата на верните му фенове.

Култовото му парче от това лято OMGWTF за новия му лейбъл 1605 смело се настани на първа позиция в общия чарт на Beatport – място, обичайно запазено за комерсиални артисти като Guetta или Deadmau5. Ясен знак, че техно революцията е започнала и то с  Umek начело – ясен знак и от Метрополис за заряда на предстоящото парти.

«Не изпускаме от очи Davide Squillace от първата му визита у нас с Dubfire, когато истински ни впечатли, а това лято ни отнесе с продукцията си за Desolat»-представя втория гост на бала Ясен Петров.

Петте парчета в «What about the vice» ти дават идеална представа за духа на Ибиса ако все още не сте били на парти на заветния остров, a «Cubism» спoкойно може да се нарече химн на миналото лято. Той намери място в сетовете на звезди като Richie Hawtin, Ricardo Villalobos и Marco Carola.

Трайбъл ритми и замечтани звуци напомнящи   следобедите на терасата на клуб Спейс – има много парчета, които влизат в тази категория, но творбите на Squillace, откровено силни и изпълнени с енергия и динамизъм се открояват.

Метрополис вече пуснаха в националната мрежа на Eventim и първите промо билети за Бал в Бяло – бялото което символизира чистота, съвършенство, мир, надежда, позитивизъма и ново  начало. Най-бързите фенове ще грабнат първите 100 билета на цена от 20 лв, които са в продажба от сряда.

Davide Squillace – What About The Vice (original mix)

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2010 г.