„Уил и Грейс“ се завръщат по Fox Life – смехът ви е в кърпа вързан!

Уил и Грейс – седми сезон
Премиера за България, от 5.11.2010г. всеки петък от 21:55 часа по Fox Life

Те не са двойка, те са двама приятели.

Концепцията на сериала „Уил и Грейс” е проста – мъж и жена са просто приятели. Мъжът е гей, жената е успял вътрешен дизайнер с доста нестабилен личен живот. Перфектна комбинация. Истинско приятелство. Безброй ситуации, странни съседи и ексцентрични приятели превръщат „Уил и Грейс” в оригинален и наистина забавен сериал.

Тридесет минути смях на ден, казват лекарите, държат човек в добро здраве. Ако гледате „Уил и Грейс”, дълголетието ви е гарантирано, твърдят създателите на продукцията.

Вместо „Уил и Грейс” сериалът спокойно можеше да се казва и „Карън и Джак”. Двамата герои са неразделна част от ежедневието на Уил и Грейс и е немислимо да си представим сериала без тяхното присъствие.

Актьорски състав:

Мегън Мълали (Megan Mullally) като Карън

Карън е ексцентричната, себевлюбена и саркастична асистентка на Грейс. В офиса тя най-чето се лакира или си избира следващата покупка от каталог или просто се чуди какво да прави. Карън е моден експерт, или поне тя така си мисли, обича коктейлите, по всяко време на деня, а шопингът е повече от хоби, което може да си позволи заради поредицата бракове с богати мъже.

Дебра Месинг (Debra Messing) като Грейс Адлър

Грейс е енергична и добра. Е, последното може и да се оспори от приятелите й. Грейс е вътрешен дизайнер и обожава работата си. Тя работи заедно с ексцентричната Карън, която не разбираме какво точно прави в офиса, но пък не можем и да не харесваме, заради абсолютно безкомпромисния й хумор. Грейс живее с Уил, с когото е излизала в колежа, но в последствие разбира, че той е…..гей. Сватба няма, но за това пък Уил и Грейс са освен съквартиранти и най-добри приятели. Трудно е да си представим единия без другия. Грейс се слави и с редицата си гаджета, ролите на някои, от които се изпълняват от звезди като Уди Харълсън и Грегъри Хайнс, Хари Коник и др.

Ерик Макормак (Eric McCormack) като Уил Трумън

Уил е перфектно изглеждащия адвокат и съквартирант/приятел на Грейс. Последното, определено е по-важно, тъй като това предопределя ежедневието му. Уил изглежда като най-нормалният и уравновесен приятел от четеримиата. Не че на другите им има нещо, но …..вие ги познавате. Той често е въведен в бъркотиите и емоционални перипети на приятелите си, като на него се пада задачата да ги разрешава.

Шон Хейс (Sean Hayes) като Джак

Джак е неповторим. Екстравагантен и откровен, той рядко се съобразява с другите. Трудно можем да си представим, че някои може да има толкова енергия и да я използва абсолютно безразборно и само за ненужни неща. Освен да се заглежда по гаджетата на Уил, Джак се опитва да бъде актьор и какво ли още не. Неговият най-добър приятел е Карън.

Промо за новия сезон:

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.