Уесли Снайпс в Доставчикът по bTV Action – видео с онлайн видео и снимки

Уесли Снайпс в Доставчикът по bTV Action – видео

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 25 февруари – 3 март 2013 г.

Четвъртък, 28 февруари
22:00 ЧАСА
Доставчикът
Оригинално заглавие: The Contractor (САЩ, Великобритания, България, 2007г.)
Жанр: екшън, драма, трилър
Режисьор: Джоузеф Руснак
Актьори: Уесли Снайпс, Елиза Бенет, Николай Сотиров и други

Гледай видео анонс онлайн

Бивш агент на ЦРУ (Уесли Снайпс), който живее в ранчото си в Монтана е привикан отново на служба, за да отстрани опасен терорист, с който не е успял да се справи, докато е бил на длъжност. След като успешно убива Джахар, той е натопен за убийството на високопоставен полицай (Чарлз Денс). Единствената му възможност е да се скрие при бивши приятели, където 12-годишно момиченце с достатъчно силна воля (Елиза Бенет) му помага.

Събота, 2 март
18:00 часа
Царете на хаоса: Началото
Оригинално заглавие: The Dukes Of Hazard: The Beginning (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Робърт Берлинджър
Актьори: Джонатан Бенет, Ранди Уейн, Ейприл Скот

Гледай видео анонс онлайн

В началото бе хаосът! Вижте как започва историята на „Царете на хаоса” – когато братовчедите Бо, Люк и Дейзи за пръв път отиват да живеят при чичо си Джеси.

Джеси е фермер с една основна цел в живота: да се бори с най-големия си враг – корумпирания Хог, който управлява малкия град.
Бо, Люк и Дейзи пък изглежда имат друга цел – да предизвикват хаос, където и да отидат. Дали двамата братовчеди ще предизвикат проблеми заради своята вечна несъобрзителност с всичко, което се случва около тях… дали невероятната им братовчедка Дейзи ще предизвика мъжки бой само с появата си… или пътищата ще бъдат обърнати с гумите нагоре от минаването на култовия оранжев „Додж”, превърнал се в запазена марка на „Царете”!

Неделя, 3 март
22:00 часа
Мъртъв и половина
Оригинално заглавие: Half past dead 2 (САЩ, 2007 г.)
Жанр: екшън
Режисьор: Арт Камачо
Актьори: Бил Голдбърг, Къръпт, Ейнджъл Конуел

Гледай видео анонс онлайн

Звездата от света на кеча Бил Голдбърг („Свободна игра”) и рапърът Рикардо „Kurupt” Браун („Мъртъв и половина”) вдъхват живот на това експлозивно продължение на хитовия екшън „Мъртъв и половина”.

Затворник, който се надява да го пуснат на свобода предварително, се забърква в опасна битка за власт между две банди, които се борят за контрол над затвора. Той сключва несигурно примирие с бивш гангстер, който е несправедливо обвинен в убийство и заедно двамата мъже трябва да намерят начин да оцелеят и да спасят близките си.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 февруари 2013 г.