„Убийци по рождение“ и още филми по Кино Нова с онлайн видео и снимки

„Убийци по рождение“ и още филми по Кино Нова

Акценти от филмовата програма на „Кино Нова“ за 23 – 29 януари 2012

24 януари, вторник, 21.00 часа
Животът на момчето (This boy’s life)
1993 / САЩ
Режисьор: Майкъл Кейтън-Джоунс
В ролите: Робърт Де Ниро, Леонардо Ди Каприо и др.
Жанр: Драма

Гледай видео анонс онлайн

През 1957 г. майка и син бягат от Изтока и от приятеля на майката, който я малтретира, и се установяват в Сиатъл, където майката се запознава с учтив гаражен механик. Момчето постоянно се забърква в неприятности, като се събира с неподходящи приятели. Майката се омъжва за механика, но скоро разбират, че той е склонен към насилие и е алкохолик. Опитват се да запазят надежда в една невъзможна ситуация, докато момчето расте с планове да избяга от малкия град по всякакъв възможен начин. Филмът е по истински случай.

29 януари, неделя, 14.10 часа
Да преживееш Коледа (Surviving Christmas)
2004 / САЩ
Режисьор: Майк Мичъл
В ролите: Бен Афлек, Джеймс Гандолфин, Кристина Апългейт, Катрин О’Хара, Джош Цукерман, Бил Мейси, Дженифър Морисън и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

Дрю Лейтъм (Бен Афлек) просто не е в състояние да прекара поредната самотна Коледа у дома си. Тъгувайки по предишни коледни тържества, Дрю решава да отиде в дома на детството си, надявайки се по този начин да усети отново духа на семейния празник. Но семейството му вече не живее там. Напълно съкрушен, Дрю предлага на семейство Валко – Том (Джеймс Гандолфини) и Кристин (Катрин О’Хара) голяма сума пари, ако те изиграят ролята на негови родители и го приемат като почитан член на фамилията им. Така той отново изживява семейните традиции като изборът на елха и коледните покупки. Семейство Валко с неохота изпълняват прищевките на Дрю, но когато тяхната голяма дъщеря Алиша (Кристина Апългейт) се връща у дома, тя категорично отказва да се съобразява с желанията на своя „брат“.

29 януари, неделя, 21.00 часа
Убийци по рождение (Natural born killers)
1994 / САЩ
Сценарист: Куентин Тарантино
Режисьор: Оливър Стоун
В ролите: Уди Харелсън, Джулиет Луис, Том Сайзмор,Томи Лий Джоунс, Робърт Дауни мл., Родни Денджърфийлд и др.
Жанр: Криминален

Гледай видео анонс онлайн

Уди Харелсън и Джулиет Луис са в ролите на преследваните от полицията серийни убийци Мики и Малъри – изтрещели младежи, които с делата си биха засрамили самия дявол. Героите на Робърт Дауни мл., Томи Лий Джоунс, Том Сайзмор и Родни Денджърфилд също оставят ярко впечатление в тази дива надпревара, която ще ви остави без дъх.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2012 г.