Ubisoft се връща обратно към Steam след години в Epic Games Store

Увеличавам / Впечатление на художник за това как Valve вижда завръщането на игрите на Ubisoft в своята платформа Steam.


От началото на 2019г, Ubisoft има за цел да премести своите PC издания от Steam към Epic Games Store и собствената си платформа Ubisoft Connect. Това дългогодишно изпитание изглежда е към своя край, тъй като Ubisoft потвърди, че най-малко три скорошни PC версии ще получат Steam версии в близко бъдеще.

А Страница за 2020 г Assassin’s Creed Valhalla беше Официално добавен към Steam в понеделник, изброявайки датата на пускане на платформата на 6 декември. Ubisoft също е там каза Eurocommer Това е 2019 г Anno 1800 И Ролер шампиони Идва в Steam, потвърдете По-ранни слухове В този смисъл.

Предстоящите издания на Steam ще бъдат първите издания на Ubisoft без DLC на платформата от 2019 г. насам. Тестовете ще се повишат И Starlink: Битката за Атлас Пуснато в Steam. Оттогава публикуване Far Cry 6 И Вижте Легиона на кучетата да направя Immortals: Phoenix Rising И Ghost Recon: Точка на прекъсване Не всички са налични в доминиращия в индустрията компютърен магазин на Valve.

„Докато осигуряваме последователна екосистема на играчите чрез Ubisoft Connect, ние непрекъснато оценяваме как да донесем нашите игри на различни аудитории, където и да се намират“, каза говорител на Ubisoft в изявление пред пресата.

Това изявление е голям обрат от 2019 г., когато вицепрезидентът на Ubisoft по партньорства и приходи Крис беше в началото. Ню Йорк Таймс каза Бизнес моделът на Steam—и Неговите 30 процента комисионни– „са нереалистични“ и „не отразяват къде се намира светът днес по отношение на разпространението на игрите“.

READ  Глобалните акции се възстановяват, но са в седмични загуби

Блудните издатели на Steam

Завръщането на Ubisoft в Steam идва, след като Activision Blizzard сложи край на подобно многогодишно отсъствие от Steam за ултра-популярните. Call of duty вярно Тази година Call of Duty: Modern Warfare 2 беше Първата сериализирана игра, която се появява в Steam От 2017г Call of Duty WW2Междинните издания са налични само в стартовия панел Battle.net на Activision Blizzard.

През 2019 г. Е.А Край на дългогодишни усилия за избягване на изпускане на пара В полза на собствената витрина. Едва тогава Междузвездни войни Джедаи: Падналият орден Това стана първото издание на Steam на издателя от 2012 г.

Ubisoft доброволно избягва изданията на Steam и сагата продължава Трябва да се плати огромна сума За ексклузивно стартиране на определени игри от висок клас в Epic Games Store. Включва 146 милиона долара аванс Срещу хонорари Borderlands 3чийто Ексклузивно издание в Epic Games Store през 2019 г Привлече 750 000 нови потребители към сайта на Epic, според документите на компанията, разкрити по време на процеса Epic срещу Apple. кога Borderlands 3 Идвайки в Steam няколко месеца по-късно, изпълнителният директор на Take Two Строс Зелник казах Продажбите на платформата на Valve „надминаха очакванията ни“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.