„Убиха“ Захари Бахаров по БНТ, ред е на брат му Явор! с онлайн видео и снимки

„Убиха“ Захари Бахаров по БНТ, ред е на брат му Явор!

Кой е по-голям злодей – Захари Бахаров или брат му Явор?

Явор Бахаров завладява ефира с „Недадените” след като брат му, Захари Бахаров властва няколко сезона като мафиота Иво Андонов в „Под прикритие“. Зрителите проследиха издигането на героя му в кримката от дясната ръка на могъщия Джаро до най-влиятелния мафиотски бос. Интересното е, че в последния епизод на „Под прикритие“ има сериозни опасения, че героят на Захари бива убит. Звездната щафета обаче поема брат му Явор в новата сага на БНТ „Недадените”, продуцирана от „Артишок”.

Героят му Любен спада в графата на „лошите” и е противник на спасяването на българските евреи. „Жестоката роля” му поверява главният сценарист на лентата Емил Бонев и продуцентът на филма Мирослав Боршош. Двамата не крият, че в първия вариант на сценария ролята на Явор била съвсем малка. Целият екип обаче бил искрено впечатлен от задълбочената актьорска игра, която демонстрира на терен. Така създателите на „Недадените” взимат единодушното решение, че неговият персонаж може единствено да обогати сюжета и доразвиват образа, пренаписвайки сценария. Именно по този начин се ражда новият злодей на екрана. Ролята няма нищо общо с досегашните изяви на Явор и го изстрелва директно сред най-големите в бранша.

В продукцията героят на Бахаров – Любен играе приближено лице на Комисаря по еврейските въпроси Александър Белев, чийто образ е пресъздаден от Димитър Баненкин. Белев е реално съществуваща историческа фигура, отговорен за гоненията на евреите през периода на Втората световна война. От кухнята на продукцията разкриват, че общите сцени на Димитър Баненкин и Явор Бахаров имат всички качества да влязат в учебниците по актьорско майсторство. Доколко достоверно съумяват да изградят сложните си персонажи ще видим през март по БНТ, когато е премиерата на „Недадените”.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 февруари 2013 г.