„Уайтчапъл“ – нов полицейски сериал от телевизия FOX

Уайтчапъл – сезон 1
от 8 ноември, всеки четвъртък, от 21:00 часа
премиера за България по FOX

Улиците на Уайтчапъл са залети с кръв. През нощта дебне убиец, който напада уязвими жени и брутално ги убива. Местните жители живеят в страх, а местната полиция не разполага с мотив, улики и надежда да залови жестокия убиец.

Но това не е 19-и век, по времето на Джак Изкормвача. Действието се развива сега. Случаят е назначен на бързо издигналия се детектив Чандлър – новак в разследването на убийства, експерт в политиката в полицията и тридневните курсове.

Но колегите му полицаи са негова пълна противоположност. Техен началник е типичният, циничен, видял какво ли не детектив Майлс. Насочен от „специалиста по изнасилвания” Едуард Бъчан, Чандлър осъзнава, че днешният убиец копира небезизвестните „убийства в Уайтчапъл” до последния детайл.

Ще успее ли Чандлър да направи това, което колегите му преди 100 години не са успели и да залови виновника?

Добре заснет и стилен, със забележителна готическа атмосфера и черен хумор, Уайтчапъл се отличава от повечето полицейски драми. Пригответе се за амбициозен сценарий, запомнящи се, реалистични герои и достатъчно стряскащи моменти, които да карат сърцето ви да удари тавана.

Гледай видео анонс онлайн

Продължителност: Един час
Таргетна аудитория: всички от 18 до 49 години
Жанр: Криминален | мистерия | трилър
График на излъчване: четвъртък в 21:00; повторения: петък в 15:45 и събота в 21:50

Рупърт Пенри – Джоунс като детектив Джозеф Чандлър
Филип Дейвис като главен детектив Рей Майлс
Стив Пембертън като Едуард Бъчан

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2012 г.