Тюленът на цирк „Балкански“ отстъпи басейна си на Миро

Най-горещият ден на лято 2009 завари Миро в Несебър и… компанията на тюлена Теди

Миналия уикенд (26 юли’09), в гр. Несебър, под купола на Цирк Балкански, спектакълът на „оМИРОтворен” достигна най-горещата си точка. Метеорологичните условия бяха в пълен синхрон с разбушувалите се страсти на феновете, които се събраха, за да станат част от шоуто.

Тъй като жегата не пощади никого, Миро и балетът му намериха спасение в басейна на тюлена – звезда на цирк „Балкански”. Домакинът Теди, който тежи „само” 500 кг., предостави прохладните води на омиротворения екип. Определено, това е турнето с най-много приключения, както за екипа, така и за зрителите.

Цеци Красимирова и Стан Колев (един от най-нашумелият DJ в САЩ) бяха сред публиката. А Миро изпълни „Завинаги” с Джудит (дъщерята на Цеци).

Сред ВИП гостите на спектакъла в Несебър бяха г-н Димитров – кмет на гр. Несебър, Зорница Динева с трите си деца, Наталия Караянева с сладката си дъщеричка и друви ВИП гости.

Този път Миро и Митко Кърнев изпълниха две акустични парчета – „Губя контрол” и „Колко ми липсваш”.

Над 600 меломани пригласяха на поп звездата. Някои от по-смелите се присъединиха към него на сцената. След три биса, Миро завърши концерта си. Последното му изпълнение „Колко ми липсваш” взриви публиката.

Феновете останаха на after party с Миро до 2 часа през нощта. А преди това бяха получили новия брой на Story, в което Миро е лице на корицата. Звездата даде автограф на всички върху „специалния” брой на списанието.

В обособената зона „оМИРОтворен” се продаваха албума на Миро, тениски с емблематичната визия на оМИРОтворен и медальони с култовата татуировка на врата на Миро и неговия подпис.

Колекцията аксесоари на оМИРОтворен предстои да бъде допълнена със стилна гривна. Мениджърите на турнето NG Partners обещаха, че бижуто ще бъде в продажба на следващата спирка на спектакъла във Варна на 13 август.

На спектакъла в гр. Несебър бяха продадени рекорден брой дискове – 156 броя само за един час. Част от приходите Миро дарява на асоциацията „С лице към света”, която подпомага лечението на деца и млади хора с увреждания и малформации.

Следващата спирка на турнето е в гр. Варна на 13 август, под купола на Цирк Балкански. Билетите вече се продават онлайн на www.ticketpro.bg

Eкипът на Миро стартира сериозна подготовката на нови акробатични номера, които феновете във Варна ще видят първи.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2009 г.